Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Dong Feng med ny traktormodell

Den kinesiske traktorprodusenten lanserer modellen 304, som er del av G2-serien og tilpasset småbruksdrift og vedlikehold.

Kinesiske Dong Feng, som er en av verdens største produsenter av mindre traktorer og jordbruksmaskiner, lanserer nå traktoren Dong Feng 304 gjennom importør WeeGruppen. Nyheten er en del av G2-serien, som fra før inneholder modellene 254 og 404 på det norske markedet.

Nykommeren er liten i volum og vekt, og spesialtilpasset småbruk, anlegg, vedlikehold, hagedrift og snørydding.

Annonse

Dong Feng 304 har både firehjulstrekk og servostyring, og blant forbedringene fra tidligere modeller har traktoren fullsynkronisert vendegir. Betjeningsspakene er nå plassert på sidene, noe som skaper bedre oversikt og et ryddigere førermiljø. 304 er utstyrt med en 30 hestekrefters dieselmotor med PTO-hastigheter på 540 eller 1000 omdreininger i minuttet. Traktorene kan leveres både med frontmontert og bakmontert utstyr.

– Nye Dong Feng 304 G2 lanseres i en tid der vi ser et voksende marked for mindre traktorer uten styrehus. Her har produsenten lagt stor vekt på smidighet, med gode kjøreegenskaper og svingradius for å øke fremkommeligheten. Dette er noe vi opplever som stadig viktigere, forteller maskin- og landbruksansvarlig hos Wee.no, Jan Sigurd Bakken.

Neste artikkel

– Jeg har sjeldent blitt så rørt!