Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Tolags ribber forlenger levetiden

Alliance lanserer ny dekkserie med lav pris og høy ytelse

(Foto: Alliance)
(Foto: Alliance)

Alliance Agri Star II er utrustet med tolags ribber med særegen utforming. Topplaget har en flervinklet profil mens det andre laget har en enkelvinkel-profil. Dette skal gi høy ytelsen og lang levetid. Agri Star II skal, ifølge produsenten, matche og på noen områder, selv overgå dekkene fra toppmerkene.

- Det spesielle ribbedesigenet, en høyere tetthet av ribber og andre, spesielle designelementer gjør at våre kunder vil få et dekk med god trekkraft. På samme tid tilbyr Agri Star II forbedret komfort ved kjøring på vei på grunn av overlappingen av ribbene i midten av dekkbanen forteller Kjetil Nilsen, Salgsdirektør i NDI Norge AS – selskapet som står for importen av Alliance.

Ribbene med tolags oppbygning skal gi Agri Star II 20-30 prosent lengre levetid enn et konvensjonelt traktordekk. (Foto: Alliance)
Ribbene med tolags oppbygning skal gi Agri Star II 20-30 prosent lengre levetid enn et konvensjonelt traktordekk. (Foto: Alliance)

Slitesterkt

Annonse

Agri Star II har hastighetsklassifisering D, hvilket tillater kjørehastigheter opp til 65 kilometer i timen. I tillegg til å garantere gode kjøreegenskaper lover Alliance at dekket har lang levetid. Her skal det spesielle ribbedesignet spille ytterligere en viktig rolle, ettersom det også bidrar til å sikre god ytelse, selv med et slitt dekk.

- Når dekket er ca. 40% utslitt, vil det andre laget av ribben ta over og sørge for fortsatt optimal trekkraft. Sist men ikke minst, dekkmønsteret er designet slik at det beskytter avlingen sier Kjetil Nilsen.

Agri Star II vil finnes tilgjengelig i 76 dimensjoner i 70- og 85-serie, inkludert spesifikke størrelser og forskjellige last-indekser.

Neste artikkel

PTG system tilgjengelig i Norge