Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

– Det er godt å være tilbake i Felleskjøpet

Felleskjøpet Agri har ansatt ny salgssjef i traktor-teamet på Vestlandet.

Foto: Felleskjøpet
Foto: Felleskjøpet

Andreas Hagset (44) tiltrer stillingen som salgssjef TTR Vestlandet i Felleskjøpet 1. februar. Det skriver selskapet i en pressemelding.

- Faglig sterk og engasjert

Hagset har hele 19 års erfaring fra Felleskjøpet, i Nordmøre og Romsdal. Fram til 2015 hadde han der ledende og sentrale stillinger som blant annet markedssjef for maskin, hvor han hadde totalansvaret for traktor, redskap og i-mek. Han har også i en lengre periode hatt ansvaret for ettermarked, med blant annet fire verksteder og 15 mekanikere.

– Jeg er veldig fornøyd med at Andreas er blitt en del av maskin-laget. Han er faglig sterk og har i sine tidligere roller vist meget dyktige lederegenskaper. Regionen og Felleskjøpet får i Andreas en positiv og engasjert leder, sier Anders Meland, salgssjef TTR/park og anlegg i Felleskjøpet Agri.

Skal jobbe fra Molde

Annonse

Selv gleder Hagset seg til å komme tilbake til Felleskjøpet og ta fatt på arbeidet.

– Jeg er glad i å arbeide med ting som brummer litt og ser fram til å treffe igjen kjente ansikter og bli kjent med nye, sier han med et smil.

Hagset kommer fra stillingen som daglig leder for E.A Smith AS avdeling Byggern`n Sunndal og vil få kontorplass i Molde.

Neste artikkel

Fendt solgte best i Tyskland