Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Dansk redskap i Farming Simulator

Fra slutten av november kan du spre simulert møkk med Samson.

I sommer skrev vi om at John Deere endelig er offisielt på plass i det nye Farming Simulator 19, som meldes å være klart for markedet 20. november i år.

Med det nye spillet kommer også den danske redskapsprodusenten Samson med, blant annet med sine velkjente gjødselvogner. Selskapet skriver i en pressemelding at Giants Software, som står bak simulator-spillet, har lånt Samsons egne tegninger av redskapen, for å kunne gjenskape dem best mulig.

Bredt spekter: Flere av Samsons redskaper blir å finne i spillet, blant annet spredere for både tørr og bløt husdyrgjødsel. Foto: Giants Software
Annonse

Administrerende direktør i Samson, Lars Henriksen, har ifølge pressemeldingen håpet på å få med Samson-redskap i spillet i mange år.

– Det er et globalt spill, som unge fra landbruksbransjen kjenner godt til, og som ofte spilles i de landene hvor Samson Agro har markedsinteresser. Ved å komme med i Farming Simulator får Samson oppmerksomhet fra våre nå unge, men kommende kunder. Det er ingen tvil om at merkevarebyggings-verdien er meget høy, sier han.

Neste artikkel

Vinn ekte penger med Farming Simulator