Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

CommandPro i alle 6R-modeller

John Deere utvider bruken av kjørespaken fra de store traktorene.

John Deere skriver i en pressemelding at deres CommandPro kjørespak nå blir tilgjengelig også i de små og mellomstore traktorene i 6R-serien. Det samme gjelder den nye CommandCenter 4200-monitoren.

Fremdrift og redskapsbetjening

De to største modellene i 6R-serien, 6230R og 6250R, ble lansert med CommandPro i slutten av 2016, og nå følger altså resten av 6R-serien etter. Kjørespaken gir mulighet for å bestemme traktorens fremdriftshastighet fra null til maksimal i én bevegelse, og samtidig betjene elleve ulike programmerbare knapper, som blant annet kan styre løft og senk av trekkstenger, inn- og utkobling av kraftuttak, betjening av hydraulikkuttak og aktivering av autostyring.

Oppfyller steg V

Annonse

John Deere melder også at alle traktorer i 6R-serien som har 130 hestekrefter eller mer, fra nå av vil oppfylle utslippskravene i steg V. Ifølge produsenten oppfyller traktorene da utslippskrav som ikke trer i kraft før 1. januar 2019, og egentlig kun på traktorer over 170 hestekrefter.

Alle traktorer i 6R-serien kan også utstyres med variabel rattstyring, en funksjon som blant annet gjør snuing på vendeteigen enklere og mer ergonomisk. Funksjonen går ut på at rattets følsomhet justeres opp, slik at fullt svingutslag oppnås ved en mye mindre rattomdreining enn normalt.

Neste artikkel

Legger ut på 200 mil lang traktorkaravane