Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Claas tilbake i Harstad

K. Simonsen Storbilsenter i Harstad, er ny forhandler for Agro Macinery i distriket, som dekker nordlige deler av Nordland til den sørlige delen av Troms og Finnmark.

Ny Claasforhandler: Gjengen hos K. Simonsen ønsker velkommen  Fra venstre Landbruksmekaniker Stian Bredesen (f.v.), deleansvarlig Egil Pedersen, selger Jan Helge Nilsen og avdelingsleder Camilla Simonsen.
Ny Claasforhandler: Gjengen hos K. Simonsen ønsker velkommen Fra venstre Landbruksmekaniker Stian Bredesen (f.v.), deleansvarlig Egil Pedersen, selger Jan Helge Nilsen og avdelingsleder Camilla Simonsen.

Etter å ha vært servicepunkt i drøyt et år blir K. Simonsen Storbilsenter i Harstad nå en fullverdig forhandler, med både salg og service av porteføljen fra Norwegian Agro.

- K. Simonsen driver to virksomheter under samme tak. Vi driver fra før både med transport og storbilsenter, som et frittstående verksted forteller Camilla som er avdelingsleder i K.Simonsen Storbilsenter i en pressemelding.

Virksomheten utvides nå, til å omfatte en satsing mot landbruk, etter at storbilsenteret har vært servicepunkt for Claas en periode, i tillegg til å jobbe med lastebiler.

– Nå å gjør vi en satsning mot landbruk, og vi ser store muligheter for utvikling av bedriften. Det gjør vi også for kundene sin del, mange vi har snakket med ser veldig positivt på at vi bringer Claas tilbake i regionen. forteller lederen av storbilsenteret videre.

Utstilling bygges opp

På tomta sentralt i Harstad står et romslig og moderne bygg på 3 000 kvadratmeter med fullt utstyrt verksted, vaskehall og kontorer. Her vil det om kort tid komme blant annet traktorer og grasutstyr fra Claas, og vinterutstyr fra Duun og Stark til utstilling og prøvekjøring for interesserte.

– Allerede har vi 4-5 stykker som vil prøve traktor og fres, sier Jan Helge Nilsen som blir selger for produktene. I tillegg vil mekaniker Stian Bredesen som har er faglært landbruksmekaniker samt Egil Pedersen som har ansvaret for deleforsyningen være endel av satsingen

Selgeren ser fram til å sette seg bedre inn i produktsortimentet, som han allerede har fått et godt førsteinntrykk av.

Interesse: Selger Jan Helge Nilsen melder om flere interessenter som allerede vil  prøvekjøre Claas-traktorer med Duun snøfresere hos storbilsenteret
Interesse: Selger Jan Helge Nilsen melder om flere interessenter som allerede vil prøvekjøre Claas-traktorer med Duun snøfresere hos storbilsenteret

Fornøyd importør

Hos importør Norwegian Agro er man svært tilfredse med å få reetablert en lokal salgskanal i Harstad-regionen.

– Alle våre Claas-kunder i området er viktig for vår suksess og for framdriften for både Claas og Norwegian Agro. Vi vil fra vår side støtte K. Simonsen i den kommende tida med det de trenger innenfor det de behøver av salgs- og serviceutdanning, deler, markedsføring og produktutdanning, forteller Michael Husfeldt som er daglig leder for Norwegian Agro i pressemeldingen.

Neste artikkel

Feirer jubileum med spesialutgave