Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Case IH endrer importen i Norge

Fra første juni 2022 vil Ålgård Landbrukssenter bli eneimportør for merket i et begrenset geografisk område.

Endringer: Case IH utnevner Ålgård Landbrukssenter til eneimportør for et definert geografisk område. De ønsker med denne endringen å oppnå større markedsandeler.
Endringer: Case IH utnevner Ålgård Landbrukssenter til eneimportør for et definert geografisk område. De ønsker med denne endringen å oppnå større markedsandeler.

Dette melder Case IH Danmark i en pressemelding. Ålgård Landbrukssenter vil bli eneimportør av merket for områdene Rogaland, Agder, og den sørlige delen av Vestfold og Telemark. Importen vil bli tatt hånd om fra deres nye Case IH senter på Bryne, som åpner 10 mai 2022.

– Vi har jobbet med Ålgård Landbrukssenter siden juli 2021, og i vår mening er de en bra aktør i det Norske markedet, som har fullt fokus på den komplette livssyklusen til en traktor. Vi vil jobbe tetttere med dem for å tilby den beste kundeopplevelsen både for nåværende og framtidige Case IH kunder. Vi er glade for å ha dem med på Case IH laget, og for at de vil representere våre merker i Rogaland, Agder og de sørlige deler av Vestfold og Telemark. Ålgård Landbrukssenter har stor kunnskap om våre produkter allerede og vi ser fram til å øke våre markedsandeler ytterligere, og levere flere Case IH produkter til det Norske markedet i framtiden, sier Business Manager, Patrick Timmermann-Hansen fra Case IH.

A-K maskiner forhandler fortsatt med CNH

Administrerende direktør i A-K maskiner Erik Grefberg forteller til Traktor at A-K ikke oppfatter at pressemeldingen er i henhold til de territorieinndelingene mellom Ålgård og A-K maskiner som det har vært forhandlet om med CNHi om.

– A-K maskiner forhandler fortsatt med med CNHi om en totalløsning for samarbeidet mellom CNHi og A-K, og dermed har vi ingen øvrige kommentarer til pressemeldingen avslutter Grefberg til Traktor.

Annonse

Neste artikkel

Selger lokalene til A-K Westreng