Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Blåmann med traktorkjetting

Kjettingen Blåmann er kjent fra transportbransjen. Nå kommer den også til traktorer.

Blåmann fra Flom Kjetting leveres i to varianter. Blåmann Traktor 7 mm og Blåmann Traktor 9 mm. Foto: Produsenten.
Blåmann fra Flom Kjetting leveres i to varianter. Blåmann Traktor 7 mm og Blåmann Traktor 9 mm. Foto: Produsenten.

Flom Kjetting som holder til på i Bamble i Telemark har i flere år produsert kjettingen Blåmann for transportbransjen. Nå har de utviklet Blåmann Traktor, som skal være en universalkjetting med et tett mønster med firkantpigger som sikrer godt grep.

Selskapet skriver i pressemeldingen at den spesielle Blåmann-herdingen skal gi kjettingen høy slitestyrke, til tross for sin lave vekt.

Kjettingen leveres i to varianter. Blåmann Traktor 7 er en all-round kjettingen for alle skogs- og landbruksoppgaver. Den har overdimensjonert kjetting i bane (8mm), 7x9mm firkantpigg og de største dimensjonene har ekstra pigger i sidekjettingen for ultimat grep.

Blåmann Traktor 9 mm er for de kraftige skogs- og anleggsarbeidene. Den har overdimensjonert kjetting i bane (9,5 mm), 8x10mm frikantpigg og de største dimensjonene har ekstra pigger i sidekjettingen sikrer ultimat grep.

Flom Kjetting fremhever også i pressemeldingen at Blåmann-kjettingen har et lavt karbonavtrykk ved at den er produsert i Norge, med ren kraft fra fornybare energikilder.

Neste artikkel

Løfter seg til nye høyder