Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Ansatt som presisjons-spesialist

Får ansvar for Claas EASY i Norge og Danmark.

Den norske Claas-importøren Norwegian Agro Machinery skriver i en pressemelding at Henrik Bach Jensen den 1. november i år tiltrådte som service- og salgsspesialist for Claas’ EASY-produkter. EASY står for Efficient Agricultural Systems, og er verktøy som kan brukes til å optimere landbruk med blant annet avlingskartlegging, GPS-styring, kamerasystemer og presisjonsstyring. Bach Jensen skal i de kommende måneder introduseres for både EASY-produktene og de norske og danske Claas-forhandlere. Han får nemlig ansvar for å følge opp Claas EASY i både Norge og Danmark.

Annonse

– Vi ønsker å styrke våre forhandlere og kunders bruk av ny teknologi, som er en vesentlig del av den pågående utviklingen på moderne landbruksmaskiner. Med Henrik på laget får vi økt fokus på maskin- og produksjonsoptimering i norsk landbruk, framhever Michael Husfeldt, administrerende direktør for Norwegian Agro Machinery.

Bach Jensen er utdannet landbruksmekaniker, og startet karrieren hos Sørensen og Lynggaard i Viborg, som den gang var forhandler av Claas. Senest har han vært servicesjef hos Stemas, hvor han arbeidet i 13 år.

Registrerer: Avlingsregistrering er blant mulighetene i Claas EASY. Foto: Claas

Neste artikkel

Danish Agro etablerer nytt maskinselskap i Finland