Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Akershus Traktor kjøper Rønning Maskinsalg AS i Drangedal

Bjørn Åge Rønning (til venstre) og Ole Hveem har tro på gjensidig nytte av avtalen. (Foto: Akershus Traktor)
Bjørn Åge Rønning (til venstre) og Ole Hveem har tro på gjensidig nytte av avtalen. (Foto: Akershus Traktor)

Rønning Maskinsalg AS har vært forhandler for Akershus Traktor AS de siste fire årene. Det er nå besluttet at bedriften, som har eksistert siden 2007, overtas av Akershus Traktor som fast avdeling.

Rønning Maskinsalg har i dag 10 ansatte, fordelt på åtte årsverk. Daglig leder i bedriften, Bjørn Åge Rønning, er godt fornøyd med den nylig inngåtte avtalen med Akershus Traktor

- Vi vil med dette nyte godt av tryggheten og ikke minst de fordelene som følger med det å tilhøre en større bedrift, som f.eks. produktportefølje og administrative systemer, sier Bjørn Åge Rønning, som fortsatt skal lede den nye avdelingen til Akershus Traktor.

– For våre kunder er jeg sikker på at dette vil gi en positiv effekt. Vi skal videreføre den gamle «Rønning-ånden» og det at vi nå kommer inn under en større organisasjon, gjør at vi kan være enda mer aktive ute i markedet, fortsetter han.

I oppkjøpet følger også Rønning Maskins 1000 m2 store bygg som inneholdende både butikk, verksted og delelager, samt et eget lagerbygg på ca 400 m2.

- Overtakelsen er et viktig steg i vår langsiktige plan. Telemark er et viktig og interessant marked for oss, og vi ser frem til et enda tettere samarbeid, sier Ole Hveem, daglig leder i Akershus Traktor AS.

Neste artikkel

Flest røde i stille juli