Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Agromek-stjerne til New Holland T6

Les vår dom over den nye transmisjonen i Traktor nr. 5.

27.-30. november går landbruksmessa Agromek nok en gang av stabelen i Herning i Danmark. Dette er ei populær og godt besøkt messe, blant annet for landbruks- og maskininteresserte nordmenn.

Betydelig nyhetsverdi

Agromeks ekspertpanel har nå delt sine vurderinger av produkter som skal stilles ut på messa, og i den forbindelse har traktorserien New Holland T6 Dynamic Command fått tildelt én stjerne. Det betyr at panelet har vurdert den til å ha en betydelig nyhetsverdi i forhold til tidligere produkter på markedet.

Panelet kan velge å tildele én, to eller tre stjerner til nyheter de ønsker å bemerke. Totalt har 71 produkter fått én stjerne, 41 har fått to stjerner, og 12 har fått topputmerkelsen tre stjerner.

Egenprodusert transmisjon

Annonse

Hovednyheten ved New Holland T6 Dynamic Command er dobbelclutch-transmisjonen, som er utviklet av CNH selv. Den samme girkassa er også tilgjengelig i søstermerket Case IHs nye Maxxum-serie, da under navnet ActiveDrive 8.

I det nyeste nummeret av Traktor, som er på vei ut til abonnenter og løssalg i disse dager, kan du lese vår prøvekjøring av T6.175 Dynamic Command.

Både New Holland T6 og Case IH Maxxum er også offisielle nyheter under Agroteknikk 2018, som finner sted på Lillestrøm 8.-11. november.

Neste artikkel

A-K maskiner satser stort på Jæren