Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

A-K maskiner kjøper Traktorhuset i Stokke

Overtar forhandleren i Stokke, som et ledd i strategisk satsing og vekstambisjoner.

Administrerende direktør i A-K maskiner Erik Grefberg, kunne onsdag fortelle at kjeden kjøper forhandleren i Stokke, på vestsiden av Oslofjorden. Traktorhuset har vært forhandler for A-K maskiner, men eierskapet tas nå også over av A-K maskiner, og Traktorhuset inlemmes blant A-K maskiner sine egeneide forhandlere.

Strategisk: Traktorhuset har hatt en flott utvikling, og ligger i et område som er svært viktig for A-K. Dermed var det viktig for oss å komme inn på eiersiden forteller Erik Grefberg
Strategisk: Traktorhuset har hatt en flott utvikling, og ligger i et område som er svært viktig for A-K. Dermed var det viktig for oss å komme inn på eiersiden forteller Erik Grefberg

- Traktorhuset har hatt en flott utvikling de siste årene og gått fra 33,5 mill. i omsetning i 2017 til estimert 44 mill. i 2020. Omsetningsøkningen er skapt blant annet gjennom at Traktorhuset har styrket verkstedet med meget kompetente medarbeidere, samt at salgsarbeidet på traktor, tresker, redskap, Husqvarna og Kärcher har blitt utført med stor kompetanse og med kundene i fokus.

- God kundeservice, høy kompetanse og de beste merkevarene står i sentrum for Traktorhuset, slik det også gjør i A-K forteller Grefberg.

Vekstambisjoner fra A-K

Traktorhuset ligger i et svært viktig landbruksområde, og omsetningen har ført til at A-K maskiner har sett det som strategisk viktig og fordelaktig å ta eierskap i selskapet.

- A-K har ambisjoner om å skape vekst på CNH-, Amazone- og hele A-K sitt produktprogram i dette viktige landbruksområdet og da passer teamet på Traktorhuset godt inn, forteller Grefberg.

- A-K har planer og visjoner, samt en satsende eier i Bertel O. Steen, som muliggjør en god videreutvikling av det Traktorhuset har bygget opp. A-K vil forsterke det Traktorhuset har gjort bra og videreutvikle forhandleren med A-K sin sentrale struktur, noe Traktorhuset og A-K gleder seg til å få til sammen. A-K er veldig fornøyde med og stolte over at tidligere eier, Harald Borge blir med videre på satsingen i Stokke avslutter Grefberg.

Neste artikkel

Auksjonerer bort varelageret