Traktorservice på Gol går over til til Claas og de øvrige varemerkene i Norwegian Agro-porteføljen etter konkursen i A-K maskiner. Det melder Norwegian Agro i en pressemelding.

– Vi er veldig fornøyde med å ha signert forhandleravtale med Norwegian Agro. Det gjør at vi fremdeles vil være en god samarbeidspartner for våre kunder som vi har lange og gode relasjoner med. Vi er spesielt glad for at vi kan gi service og utføre reparasjoner til de traktorene vi har solgt gjennom mange år, siden vi har tilgang til deler og diagnoseprogramvare, forteller Iver Svare hos Traktorservice.

Hallingdal-bedriften blir det 39. salgs- og servicestedet til Norwegian Agro, noe daglig leder Jarle Kleppan er svært fornøyd med.

– Vi gleder oss over å styrke vårt forhandlernettverk med nok et salgs- og servicested. Det er viktig å være til stede for å nå ut til det norske landbruksmarkedet, for å kunne følge opp viktige maskiner i norsk matproduksjon. Traktorservice har lang erfaring og er godt kjent i distriktet, slik at vi er sikre på at de skal ta godt vare på kundene og følge opp traktor og redskap på en profesjonell måte, sier Jarle Kleppan.

– Vi tror kundene også setter pris på at vi kan tilby kvalitetsprodukter med styrket servicetilgjengelighet i området. Nå kan kundene henvende seg til Traktorservice for å kjøpe blant annet Claas, Duun, Maschio, VM Loader, Bogballe og Tanco, som alle har aktuelle produkt for dette området. Det tar selvsagt litt tid å få alt på plass, men vi skal gjøre vårt beste sammen med de nye kollegaene våre for å levere, avslutter Kleppan.