Det forteller produsenten i en pressemelding. Det nye radialdekket Agriterra 02 SP (Soil Protector) er laget for å fungere med moderne landbrukshengere, men skal likevel beskytte jorda. Den første dimensjonen som lanseres er 560/60R22.5 IMP, og dekket er basert på Very High Flexion, altså ekstra fleksibel dekkteknologi. Dekket er laget for bønder og brukere som ønsker å kjøre med lavere trykk, og gir et større fotavtrykk mot bakken.

-Dekkets fleksible oppbygging gjør at fotavtrykket økes med inntil 25 prosent, som gir 20 prosent lavere marktrykk forteller Pavel Kott som er produktsjef for Mitas landbruksdekk

Høy bæreevne kombinert med en maks hastighet på 65 kilometer per time, gir færre turer og tidsbesparelser. Gode selvrensende egenskaper får dekket til å dra med seg mindre jord ut i vegbanen når det forlater jordet.

Alliance øker tilbudet - lanserer 3 nye størrelser Agriflex VF-dekk.

Grunnet den spesielle femkantede bead-wiren kan dekket brukes med lavere trykk, uten å forkorte levetiden. Dekkmønsteret har avrundede skuldre, som gir skånsom kjøring på gressdekket mark. Summert mener produsenten dette gir klare fordeler for brukere av landbruks hengere, spredere, tankvogner og annet slept tilbehør som det nye dekket kan passe på.

Rett dekk for bra trekk