Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Populær landbruksmesse i Stjørdal

Agrisjå opplever rekordpåmelding fra utstillere.

Agrisjå har mange kategorier utstillere, men det er først om fremst innen landbruksmaskiner man opplever økende interesse. Foto: Agrisjå.
Agrisjå har mange kategorier utstillere, men det er først om fremst innen landbruksmaskiner man opplever økende interesse. Foto: Agrisjå.

- Interessen for å delta på Agrisjå 2017 er uventet stor. Vi regner med å selge over 30 000 kvadratmeter med standplass. Det betyr 50 prosent vekst i forhold til Agrisjå 2014, forteller daglig leder Ole T. Hofstad i en pressemelding.

Les også: Nå er det vårdager hos traktorforhandlerne.

OPTIMISMEN RÅR

Han mener den store interessen har flere forklaringer.

- Vi har nå befestet vår posisjon som en av de store fagmessene for landbruket her til lands. I tillegg er utviklingen innen maskin- og utstyrsbransjen rimelig positiv, til tross for store omstruktureringer og tøffe tider på enkelte hold, forteller Hofstad, som også henviser til en fortsatt stor investeringslyst i landbruket.

- Med dette bakteppet er vi ikke overrasket over den store deltakelsen. Mange av de faste deltakerne bestiller større areal enn tidligere, men spesielt gledelig er de mange nye små og større aktører som nå kommer til. Årets Agrisjå ser derfor ut til å bli en spennende og innholdsrik begivenhet, sier han.

Les også: Eiksenteret girar opp i Sogn.

FORTSATT MULIG

Annonse

Hofstad forteller at påmeldingsfristen gikk ut 15. mars, men at det fortsatt kan være muligheter for plass.

- Foreløpig har vi satt strek for påmelding. Men etter som vi flytter til et nytt og mye større messeområde utenfor Stjørdal sentrum, skal det nok bli plass til alle. Vårt mål er at Agrisjå 2017 skal bli tidenes største og beste, sier Hofstad.

LES OGSÅ: FK reåpner fem avdelinger.

LES OGSÅ: Follo Landbrukshandel flytter til Vestby.

Neste artikkel

Græsland 22 arrangeres 8. juni