Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Parallellimport av Kivi-Pekka

Felleskjøpet har inngått avtale med finske PEL-Tuote Oy, som produserer Kivi-Pekka steinplukkere.

Det skriver Felleskjøpet i en pressemelding. Dermed er situasjonen slik at Kivi-Pekka har to importører i Norge. Både Felleskjøpet Agri og Danish Agro vil kunne tilby steinplukkere fra Kivi-Pekka.

Finske PEL-Tuote Oy har eksistert i 30 år. Det første og største skrittet mot landbruket gjorde de for 20 år siden med steinplukkere. Siden den gang har virksomheten utviklet produkter og løsninger tilpasset et utfordrende nordisk landbruk.

Etterlengtet hos Felleskjøpet

Hans Petter Eik som er kategorisjef på redskap hos Felleskjøpet Agri, ser lyst på å få steinplukkere inn i som en del av utvalget.

– Vi gleder oss stort til igjen å kunne tilby gode steinplukkere i vårt sortiment. Som bondens viktigste partner og leverandør skal vi dekke et bredt behov med høykvalitets produkter og løsninger, sier Hans Petter Eik, kategorisjef redskap i Felleskjøpet Agri.

Annonse

Felleskjøpet Agri tar inn hele Kivi-Pekka-sortimentet av steinplukkere fra Pel-Tuote Oy. Det betyr tre forskjellig modeller med henholdsvis fire, fem og seks meter arbeidsbredde tilpasset flere behov.

Fortsatt inne hos Norwegian Agro

Thorleif Bjørnstad Produktsjef på redskap hos Norwegian Agro Machinery har følgende å si om situasjonen.

–Vi ser lyst på framtida, og har allerede hatt et godt salg inn mot neste sesong. Dette er produkter vi har god kunnskap om i vår organisasjon. Det er vi som har etablert Kivi-Pekkas markedsledende posisjon i det norske markedet. Kundene kan av den grunn være trygge på at vi kan steinhåndtering.

Neste artikkel

John Deere lanserer billigere laster-alternativ