Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Lena Maskin åpner ny avdeling

Er å finne på Hønefoss fra denne uka

De ansatte gleder seg til å komme i gang i ny avdeling på Hensmoen ved Hønefoss. Foto: Lena Maskin
De ansatte gleder seg til å komme i gang i ny avdeling på Hensmoen ved Hønefoss. Foto: Lena Maskin

20. april åpner Lena Maskin ny avdeling på Hensmoen ved Hønefoss. Etter at Danish Agro Machinery via datterselskapet Norwegian Agro Machinery kjøpte Lena Maskin høsten 2016 har det blitt åpnet flere nye avdelinger under navnet til Toten-selskapet. Det siste tilskuddet åpner altså denne uken på Hønefoss.

Lena Maskin fører varemerkene Claas, Kiwi-Pekka, Multiva, Maschio, Lemken, Bogballe, AVR, Husqvarna og Foma, i tillegg til flere andre merker.

Både nye og kjente navn

- Vi har ansatt Tom Brentebråten og Even Tandberg som selgere, Stian Solberg som verksmester, Per Erik Høe som butikk- og deleansvarlig, og Erik Hallingby som avdelingsleder. I tillegg har vi fått på plass tre servicemekanikere, deriblant Espen Sandum som er godt kjent med CLAAS. Vi er særdeles fornøyd med å ha fått med oss Tom, Per Erik og Espen som innehar lang og bred erfaring med Claas. Med nytt team på plass har vi store forventninger til utviklingen for avdelingen, skriver Lena Maskin i en pressemelding.

Annonse

- Vi ønsker gamle og nye kunder hjertelig velkommen til vår avdeling på Hensmoen, og vårt mål er å yte en best mulig service for våre kunder. Vi bruker nå mye ressurser på å kurse våre serviceteknikere på Claas-produktene, slik at deres kunnskap er best mulig oppdatert.

Neste artikkel

Feirer jubileum med spesialutgave