Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Eiksenteret og Akershus Traktor samlokaliseres på Flisa

Satser med støtte fra Grimme og BR Industrier

Furnes Traktorsenter, eid av Bjørn Rygg Industrier, kjøper Flisa Traktor. Foto: Google Maps
Furnes Traktorsenter, eid av Bjørn Rygg Industrier, kjøper Flisa Traktor. Foto: Google Maps

Furnes Traktorsenter med BR Industrier i ryggen, kjøper nå selskapet Flisa Traktor. Furnes Traktorsenter eier fra før Elverum Traktorsenter. Dette vil mot slutten av 2017 flyttes til Flisa og samlokaliseres med Akershus Traktor i Flisa Traktor sine lokaler.

Akershus Traktor har i dag servicepunkt og selgerkontor hos Flisa Traktor, dette vil nå styrkes gjennom utbygging og oppgradering av anlegget på Flisa. I fremtiden vil serviceavdelingen på Flisa dermed betjene både Massey Ferguson, Valtra og Fendt traktorer, samt Eik-kjeden og Akershus Traktor sine redskapsporteføljer.

Etterlengtet av mange

Eiksenteret Elverum vil i 2017 omsette for omtrent 10 millioner, mens Flisa Traktor vil omsette for omtrent 7 millioner samme år.

–Dette er et tilbud markedet i Solør har etterspurt fra oss i lang tid, sier Ola Wetten, daglig leder i Furnes og Elverum Traktorsenter.

LES OGSÅ: En ny epoke for Akershus Traktor

Potetutstyr viktig i Solør

Etter at det i april ble kjent at Eikmaskin og Grimme skal samarbeide om det norske markedet, ser Wetten muligheter til å bli Solør.

Annonse

–Nå satser vi, og sammen med det nyetablerte samarbeidet med Grimme Skandinavia, vil vi være en betydelig og sterk aktør innen landbruksmarkedet i Solør. Anlegget på Flisa vil måtte bygges ut med større verksted, butikk og delelager samt areal for utstilling av brukte og nye maskiner.

Ola Wetten, daglig leder i Furnes og Elverum Traktorsenter ser frem til å styrke salget i Solør. Foto: Rakel J. Berg

God oppdekking

Både Eiksenteret Furnes og Akershus Traktor vil ha maskinselgere tilknyttet avdelingen på Flisa.

–Distriktet nord og øst for Elverum vil bli tatt hånd om som før via avdelingene på Furnes og Flisa, og ved hjelp av servicebiler og spesifikke salgsrepresentanter.

Neste artikkel

Parallellimport av Kivi-Pekka