Traktor på mobil og nettbrett

Appen Traktor samler alt vårt innhold på ett sted, slik at du enkelt får oversikt. Appen Traktor er en tjeneste som er forbeholdt våre abonnenter. Du benytter samme brukernavn og passord du bruker for å logge deg på i appen og på våre nettsider. Dersom du ikke allerede har opprettet en bruker, kan du gjøre det ved å gå til www.traktor.no/komigang.

I appen kan du følge de emnene, traktor-merkene, videokåringene og selskapene/organisasjonene du er mest interessert i, og du kan motta push varsler hver gang vi publiserer en ny sak som du følger.

De viktigste nyhetene. Med appen Traktor er du alltid oppdatert på det som skjer. Vi sender deg pushvarsel på de viktigste nyhetssakene.

Våre beste saker. Vi samler vårt beste innhold i egne utgaver, som du kan ta frem når det passer for deg.

Bli din egen nyhetssjef. Skreddersy din nyhetsstrøm etter dine ønsker og interesser. Velg hvilke emner, traktor-merker, videokåringer og selskap/organisasjoner du vil følge.

Få et push varsel hver gang din favorittjournalist publiserer en ny sak og få alt innhold fra denne journalisten i egen nyhetsstrøm.

Du får tilgang til de 14 siste numrene av Traktor, og kan til enhver tid lese siste utgave av Traktor som eMagasin. Vi sender deg et push varsel når det er en ny utgave som er klar for nedlasting.

Appen er tilgjengelig i App Store og Google Play.