Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Ny Norges-sjef i Dataväxt

Trond Brørby ansatt som regionleder.

Trond Brørby er 52 år gammel og har 30 års erfaring fra salg til industrisektoren. Han har også 15 års erfaring som bonde. Han er gift, har tre barn, og er bosatt på Mo Gård i Hole i Buskerud.

Dataväxt skriver i en pressemelding at Brørby alltid har jobbet for at kundene skal få den beste support og service, og at dette er i tråd med Dataväxt sin strategi.

Dataväxt melder at det er stor interesse for deres produkter, som Trimble Autostyring og Yara N-Sensor, blant norske bønder. De mener at hovedgrunnen til dette trolig er at de utvikler løsninger som går på tvers av traktormerke og redskaper.

- Vi er jo helt «fargeblinde», uttaler salgssjef i Dataväxt Mattias Andersson.

Annonse

Andersson sier også, i tillegg til å ønske Trond varmt velkommen at Datavâxt, at han har stor tro på det norske markedet.

- Det er stor teknisk interesse i Norge, og med satsingen med Trond kommer vi til å videreutvikle vår posisjon i det norske markedet, forteller Andersson.

Dataväxt skriver om seg selv at de gir lønnsomme og tidsbesparende komplette løsninger for presisjonsdyrking i det moderne landbruket, og at de har sin egen programvare, og skreddersyr optimaliserte, generelle løsninger. De melder også at de kontinuerlig utvikler nye produkter og nye funksjoner.

LES OGSÅ: VIDEO: Rydder vei uten hendene på rattet

Neste artikkel

Gjermund Tømte til Dataväxt