Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Ny mann i Norwegian Agro Machinery

Har ansatt ny servicesjef og produktspesialist for redskaper.

Norwegian Agro Machinery skriver i en pressemelding at de har ansatt Ole Morten Thoresen som ny servicesjef og produktspesialist.

– Med ansettelsen av Ole Morten Thoresen som servicesjef og produktspesialist på vårt maskin- og redskapsprogram i Norwegian Agro Machinery, ønsker vi å styrke vår rådgivning og service overfor både våre forhandlere og våre sluttkunder, forteller Michael Husfeldt, adminstrerende direktør i Norwegian Agro Machinery ifølge pressemeldingen.

Tilbake til røttene

Thoresen kommer fra bilbransjen, der han har gått gradene fra mekaniker til stillingen som servicemarkedssjef hos Bilia på Jessheim. Han har også en fortid i landbruksmaskinbransjen, og ser nå fram til å gjøre comeback.

– Dette gleder jeg meg oppriktig til! Norwegian Agro Machinery representerer store og anerkjente merker, der enkelte ikke har hatt den samme representasjonen i Norge tidligere. Det blir eksempelvis veldig spennende å følge utvikinga til Lemken og Horsch, for selv om det kanskje ikke har vært så mye av det her til lands, så er det kjente merker som bonden definitivt har hørt om og anerkjenner, mener Ole Morten.

Som servicesjef og produksspesialist skal han fungere som et bindeledd og teknisk støttespiller mellom fabrikk, leverandør og for- og ettermarkedsfunskjonene her i Norge. Hvilke leverandører han får ansvar for er foreløpig uklart, da det parallelt foregår en rekrutteringsprosess for å ytterligere forsterke teamet hos Norwegian Agro Machinery.

Annonse

– Vi har fått på plass et solid antall leverandører av kvalitetsredskaper, og det er ikke bare traktorer og treskere som blir stadig mer avanserte. En Horsch-sprøyte kan leveres med svært avansert utstyr, og det vi mener er markedets beste bomstyring, mens en Lemken plog kan lage snorrette fårer ved hjelp av GPS-signaler. Slike produkter krever kort og godt stadig mer av oss som importør, og da er det viktig å få forsterket teamet vårt med kunnskapsrike personer som Ole Morten, begrunner Jan-Roar Nordal, ettermarkedssjef i Norwegian Agro Machinery.

Kunden i fokus

Thoresen, som forøvrig også er gårdbruker med 360 dekar planteproduksjon på hjemmebane, begynte i sin tid som landbruksmekaniker, før han gikk over til bilbransjen, der han har vært både verkstedformann, verksmester og servicemarkedssjef. Den allsidige bakgrunnen mener han kommer godt med, og et suksesskriterie han trekker fram er å sette kunden i fokus.

– Det er viktig å være der for kunden, at man føler seg sett og hørt. Det begynner allerede når man er ute etter å kjøpe et produkt, da må vi gi god veiledning slik at kunden kjøper rett. Så følger oppfølginga i ettertid, og da særlig når noe ryker. Alt som går rundt, går sundt, pleier jeg og si – og kunden skal oppleve at vi er der for’n, hele tida, smiler Ole Morten Thoresen.

Neste artikkel

Samson Agro overtar Pichon Industries