Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Ny ledelse ved Eiksenteret i Målselv

Endring: Eiksenteret Målselv får ny daglig leder, som samtidig går inn på eiersiden. Bildet viser Kjetil Melkild ( høyre ) og Eirik Ingebrigtsen som i fellesskap eier senteret.
Endring: Eiksenteret Målselv får ny daglig leder, som samtidig går inn på eiersiden. Bildet viser Kjetil Melkild ( høyre ) og Eirik Ingebrigtsen som i fellesskap eier senteret.

Nytt eierskap og ny daglig leder tar viderefører stafettpinnen hos Eiksenteret Målselv.

Eirik Ingebrigtsen overtok fra 17 mars rollen daglig leder for Eiksenteret Målselv, som ligger ved Bardufoss i Midt-Troms. Det framkommer av en pressemelding fra selskapet. Ingebrigtsen har med seg Kjetil Melkild som har vært daglig leder i selskapet siden 2006. Ingebrigtsen og Melkild eier nå 50 prosent hver av aksjene i Nor-Kin AS, selskapet som driver Eiksenteret Målselv.

– Eiksenteret Målselv har mye kompetanse og mange dyktige medarbeidere som alle fortsetter hos Eiksenteret, sier Ingebrigtsen.

Ingebrigtsen og Melkild overtar også salg og support for distriktet som tidligere var betjent av Eiksenteret Tana, som la ned sin drift i februar 2020.

-Det blir et stort distrikt med store avstander, men vi har planene klare for hvordan vi på best mulig måte skal kunne betjene våre kunder, og ser på dette som en spennende utfordring, understreker Ingebrigtsen, og legger til: - Vi gleder oss til å jobbe med kunder helt fra Vestfjorden til russergrensen. Vi er kjempeglade for tilliten vi har fått fra Eikmaskin sentralt og for muligheten vi har fått til å drive Eiksenteret i et så stort nedslagsfelt.

Eier også Eiksenteret Sortland.

Erik Ingebrigtsen eier fra før Eiksenteret Sortland, som ligger 25 mil lengre sør.

– Eiksenteret Sortland og Målselv har hatt en veldig positiv utvikling de siste årene. Med nye distrikt i porteføljen, er målet å samlet omsette for rundt 145 millioner kroner i 2022 forteller Ingebriktsen

Ingebrigtsen og Melkild ser klare fordeler med å samle flere Eiksenter under samme eierskap.

– Med flere lokasjoner kan vi bygge mer kompetanse innad i egen organisasjon. Dette gjør at vi kan spesialisere oss ytterligere både mot landbruk og mot entreprenørvirksomhet. Vi skal være best i klassen på presisjonslandbruk, og tilby våre kunder den beste service og support på våre traktormerker Massey Ferguson og Fendt avslutter Ingebriktsen

Eikmaskin ønsker satsingen velkommmen.

Annonse

Kjedegiver Eikmaskin ønsker Ingebrigtsen og Melkild velkommen som nye eiere og driver av Eiksenteret Målselv.

– Vi ser klare synergieffekter mellom de tre distriktene og det er mulig å spesialisere seg på en annen måte som en større enhet. Vi er sikre på at kundene blir ivaretatt på en god måte i Nordland, Troms og Finnmark, sier administrerende direktør Trond Kjempekjenn i Eikmaskin.

Eik-kjeden har de siste årene hatt en betydelig satsing på sine butikker og verksteder for å tilby kundene en best mulig totalopplevelse.

– Butikksatsingen vår har gitt gode resultater, og vi ser at mange Eiksenter har investert i nye bygninger. Det viser en tro på norsk landbruk og Eiksenteret som kjede. Vi vil fortsette å støtte kjeden i å yte best mulig service til norsk matproduksjon i årene som kommer, understreker Kjempekjenn.

Neste artikkel

Med hjerte for Fendt