Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Ny Claas-forhandler i Sogn og Fjordane

Fjordane Landteknikk AS har inngått avtale med Norwegian Agro Machinery.

Jan Elling Gloppholm, Frode Refsdal og Dag Eriksen har alle lang fartstid i landbruksbransjen bak seg, men fra nå av blir de å finne under navnet Fjordane Landteknikk AS. Med base i Førde vil de representere Norwegian Agro Machinery i Sogn og Fjordane.

Både redskap og fjøs

Alle tre har bakgrunn fra A-K Maskiner Førde, der Gloppholm blant annet har vært daglig leder. Han blir også daglig leder i Fjordane Landteknikk, og får i tillegg ansvar for salg. Frode Refsdal har tidligere jobbet som verksmester, og får ansvar for utendørsmekanikken. I tillegg til å representere Norwegian Agro skal Fjordane også levere innendørsmekanisering fra GEA. Dette segmentet er det Dag Eriksen som får ansvaret for, noe han også har hatt erfaring med fra tidligere.

– Vi liker oss veldig godt i denne bransjen, og det har jo med kundene å gjøre. Vi prøver å sette oss inn i deres hverdag og deres utfordringer, og vi skal være kjente ansikter for dem, sier daglig leder Gloppholm ifølge en pressemelding.

Annonse

Flytter til høsten

Fjordane Landteknikk AS vil håndtere salg og service av både Claas og alle de andre merkevarene under Norwegian Agro Machinery, og i tillegg kommer altså innendørsmekanisering fra GEA. Per nå opererer de ut fra et lite salgskontor i Førde sentrum, samt to servicebiler, men forholdene vil snart endre seg på den fronten.

– Vi vil i løpet av høsten få på plass verksted, butikk og delelager i Førde. Informasjon om dette vil komme på våre Facebook-sider, forteller Jan Elling Gloppholm.

Neste artikkel

Ansatt som presisjons-spesialist