Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Ny administrerende direktør i Svenningsens

Den danske maskinforretningen har ansatt tidligere Case IH-direktør.

Foto: Espen Syljuåsen/Svenningsens
Foto: Espen Syljuåsen/Svenningsens

I mai 2017 kunne vi melde på traktor.no at familiebedriften Svenningsens Maskinforretning AS hadde blitt kjøpt av et annet dansk familieselskap, nemlig Nellemann. Etter dette har Mogens Lyngsø fungert som administrerende direktør i Svenningsens. Han er nylig utnevnt til konsernsjef i Nellemann Gruppen, og 40 år gamle Kristian Refnov tar over Svenningsens fra 1. februar 2018.

- Vi har lett etter en direktør som kan gjøre Svenningsens Maskinforretning AS til en rentabel forretning igjen, og samtidig har evnene og erfaringene til å få forretningens agenturer, herunder spesielt Kubota, til å vokse på det skandinaviske markedet igjen, sier Lyngsø ifølge en pressemelding.

- Kristian har en stor kommersiell forståelse, og samtidig god erfaring med hva det vil si å representere store globale maskinmerker. Så jeg er helt sikker på at vi i Kristian har funnet den rette administrerende direktør, fortsetter han.

Kristian Refnov kommer fra stillingen som direktør med ansvar for Europa og Baltikum i Case IH. Han har tidligere også vært produktsjef for høstemaskiner og park-, vei- og golfmaskiner hos Nellemann, da de var importør av John Deere til Danmark.

LES OGSÅ: Nellemann kjøper Svenningsens

LES OGSÅ: Kubotas nye M5-serie

Neste artikkel

Græsland 22 ble kjempesuksess