Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Ny administrerende direktør i Norwegian Agro Machinery

Michael Husfeldt blir øverste sjef for Danish Agro-konsernets norske maskinselskap.

Ny direktør: Jens Skifter (t.h) har til nå vært administrerende direktør for Norwegian Agro Machinery. Fra 1. februar tar Michael Husfeldt (t.v.) over styringa.

1. februar 2018 overtar Michael Husfeldt stillingen som administrerende direktør i Norwegian Agro Machinery, ifølge en pressemelding. Selskapet er importør av blant annet Claas-maskiner til Norge, og er et underselskap av danske Danish Agro.

Skifter fortsatt i styret

Jens Skifter, som er er direktør i Danish Agro Machinery Holding A/S, og overordnet ansvarlig for Danish Agro-konsernets maskindel, har siden oppstarten av Danish Agros maskinaktiviteter i Skandinavia i oktober 2016, stått i spissen for etableringen av Norwegian Agro Machinery. Han fortsetter nå i styret for det norske selskapet. Michael Husfeldt overtar nå ansvaret for den videre utvikling av selskapet.

Husfeldt har i dag stillingen som COO i Norwegian Agro Machinery. Denne tittelen kan best oversettes til norsk som daglig leder, eller en “nestkommanderende” under CEO-en, eller den administrerende direktøren. Med den nye stillingen hopper altså Husfeldt ett hakk opp i beslutningslinja.

Fortsetter som CEO i Danmark

Annonse

– Jeg gleder meg stort til å utvikle og iverksette vår strategi i Norge, sammen med teamet i Norwegian Agro Machinery, forteller Michael Husfeldt, som dessuten fortsetter som før som CEO for det danske selskapet Danish Agro Machinery i Fredericia.

– Michael Husfeldt har mange års erfaring i landbruksmaskinbransjen, hvor han før ansettelsen i Danish Agro Machinery var direktør for LMB Danmark A/S i tre år. Før det satt Michael Husfeldt nesten syv år som direktør for bransje- og arbeidsgiverforeningen Dansk Maskinhandlerforening, som organiserer nesten alle maskinhandlere i Danmark. Før dette var han aktiv med et annet varemerke, hvor den operasjonelle erfaring startet, sier Jens Skifter.

– Utviklingen i Norge ønsker vi å basere på de erfaringer som Michael har samlet i Danmark, fordi det er mange synergier i samarbeidet mellom vår team i de to landene, fortsetter Skifter.

Neste artikkel

Dette er Årets innhøstingsvideo 2018