Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Norwegian Agro tar Tanco

Den irske leverandøren får nytt, nasjonalt forhandlernett i Norge.

Norske aner: Tanco sine pakkemaskiner har opphav i Tellefsdal sin 1300-serie
Norske aner: Tanco sine pakkemaskiner har opphav i Tellefsdal sin 1300-serie

– Tanco er glade for å kunngjøre vårt samarbeid med Norwegian Agro for distribusjon og kundeoppfølging av Tancos pakke- og håndteringsutstyr i Norge. Norwegian Agro er ansvarlig for import og distribusjon av Claas, samt mange andre premium-merker som Horch, og deler vår filosofi om å tilby flotte innovative produkter med enestående kundestøtte. Ved å samarbeide med Norwegian Agro er vi to virksomheter som sammen er fokusert på å støtte Tancos eksisterende og nye kunder i Norge, sier Aengus Lacey, salgs- og markedssjef hos Tanco i en pressemelding.

Rundballer er viktig i Norge

Norge har vært og er et viktig marked for Tanco, med godt salg over mange år, og i produktporteføljen finner vi sågar et produkt med norske aner.

– Det var Norges krevende topografi som ga opphav til trepunktspakkerne i dagens S-serie, tidligere Tellefsdal 1300-serie. Satellitt-innpakking har blitt det mest populære innpakkingssystemet i verden på grunn av sin hastighet, lette design og evne til å pakke og stable i samme maskin, fortsetter Lacey.

Redskaper: Tanco leverer utstyr for å håndtere rundballer både ved innpakking og utforing.
Redskaper: Tanco leverer utstyr for å håndtere rundballer både ved innpakking og utforing.

Fint tilskudd

Hos Norwegian Agro er de selvsagt storfornøyd med å ha fått en ny leverandør i porteføljen, en portefølje som allerede har et solid fotfeste innenfor grashøsting og fôrhåndtering.

– Tanco har levert maskiner i det norske markedet i mange år og vi skal ivareta service og deleforsyning til disse maskinene fremover. Vi er tilstede i hele Norge med vårt nettverk av servicepunkter og skal bidra til god kapasitet og utnyttelse av maskinene, sier Jarle Kleppan, daglig leder for Norwegian Agro.

– Vi er glade for å jobbe med et selskap av Norwegian Agros kaliber. Norwegian Agro er en raskt voksende virksomhet, med over 35 salgs- og servicepunkt, og et ungt og dynamisk team som ønsker å støtte norske bønder og ta Tanco-merket videre inn i fremtiden, avslutter Aengus Lacey.

Annonse

Du kan se Tancos produkter på Agrovisjon i Stavanger 4.-6. november 2022, og trenger du deler er din lokale Norwegian Agro-forhandler klare til å bistå.

Neste artikkel

John Deere vant i september