Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Norwegian Agro styrker servicen

Selskapet har rekruttert mange nye ansatte, kjøpt flere servicebiler og fått økt verkstedkapasitet. Størst endring skjer på Lena på Toten.

Styrkes: Servicekapasteten på Lena utvides kraftig, med både nytt verksted på 450 kvadratmeter og to nye servicevogner som skal styrke tilstedeværelsen ute hos kundene.
Styrkes: Servicekapasteten på Lena utvides kraftig, med både nytt verksted på 450 kvadratmeter og to nye servicevogner som skal styrke tilstedeværelsen ute hos kundene.

Dette forteller selskapet i en pressemelding. Tidligere i august ble det kjent at Norwegian Agro styrker sin posisjon i Nord-Norge betydelig, etter at Norwegian Agro-forhandler K. Simonsen Storbilsenter kjøpte de to tidligere A-K avdelingene i Bardu og Leknes. Men det er ikke bare i nord at CLAAS importøren er på offensiven. På flere av de egen-eide avdelingene på Østlandet og i Trøndelag er det endringer etter sommerferien.

Stor utvidelse på Lena

– I kjølvannet av at A-K maskiner meldte oppbud har vi rekruttert mange dyktige medarbeidere med bred erfaring. På avdelingen vår på Lena har vi gjort et ekstra stort løft. Vi har leid et 450 m2 stort verksted, vi har kjøpt to servicebiler og vi har rekruttert fire nye mekanikere. Vi har også fast ansatt en tidligere lærling hos oss, og etter sommerferien har vi rekruttert inn en ny lærling. I butikken har vi også styrket oss med en ny delemedarbeider, forteller Erik Bergum, driftssjef for service på Norwegian Agros sju avdelinger på Østlandet.

Røn: På Røn, i Veste Slidre kommune i Valdres, har også Norwegian Agro bygget nytt verksted.
Røn: På Røn, i Veste Slidre kommune i Valdres, har også Norwegian Agro bygget nytt verksted.

Også i Trøndelag

I Trøndelag har Bergum fått en ny kollega i Kjell Rune Hellem, som går inn i tilsvarende operativ driftssjefstilling, med ansvar for avdelingene på Verdal og Skogmo. På de to Trøndelagsavdelingene er det kommet inn nye mekanikere, og i mai startet også en ny verkstedleder på Verdal.

Også ettermarkedsteamet sentralt hos Norwegian Agro er forsterket med trønderen Tommy Larsen som ny serviceinspektør, og salgsledelsen er også styrket ved at Jostein Hegland har kommet inn i en kombinert rolle som selger og salgsleder for Trøndelag.

– Vi søker fortsatt etter flere medarbeidere til både Verdal og Skogmo, men med nytt servicepunkt på Namdalseid og rekrutteringene som er gjort, har vi tatt mange skritt i riktig retning. Målet er å styrke oss ut i markedet, slår Jarle Kleppan, daglig leder for Norwegian Agro fast.

Annonse

Også på flere av østlandsavdelingene er det nye ansikter å møte, og totalt er det rekruttert elleve nye medarbeidere. Ikke bare på verkstedene, men også i butikkene og blant selgerne.

– Det siste året har vært innholdsrikt for Norwegian Agro. Rent fysisk så har vi bygget nytt verksted i Røn og leid et landbruksverksted på Toten, og rekruttert mange nye ansatte. Våre forhandlere utvider også sitt tilbud til kundene. Vi satser videre på å styrke serviceorganisasjonen, som er det viktigste for våre kunder, spesielt på høstemaskiner. Det gjør oss enda mer attraktive som leverandør og samarbeidspartner til landbruket. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Kleppan.

Neste artikkel

Xerions norske opphav