Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

MF eXperience Tour kommer til Norge

MF eXperience Tour kommer til Norge. Det blir to stopp for påmeldte interessenter.

Karavane: MF-karavanen kommer til Norge, og det blir to stopp for norske interessenter. Her vises et utvalg produkter fram for inviterte interessenter.
Karavane: MF-karavanen kommer til Norge, og det blir to stopp for norske interessenter. Her vises et utvalg produkter fram for inviterte interessenter.

Etter en naturlig pause i 2020, er det igjen klart for MF eXperience Tour. MF eXperience Tour tar sikte på å gi interessenter mulighet til å se på, få informasjon om og prøvekjøre av ulike modeller fra Massey Ferguson sin produktportefølje. Det er lagt opp til to stopp i Norge. Den 30 august til andre september blir det visninger på Buskerud videregående skole, og 6 til 9 september blir det visning på Skjetlein Videregående skole i Trøndelag.

Endelig mulighet for å møtes

-I år er det spesielt spennende fordi Massey Ferguson de siste 18 månedene har fornyet store deler av produktporteføljen. Dette kan være første mulighet for mange for å se nyhetene. I tillegg lanseres to nye traktormodeller midt under karavanen forteller Gard Molvig som er Nasjonal Salgssjef for Massey Ferguson i Norge og fortsetter:

Gard Molvig  er salgssjef for Massey Ferguson i Norge og ser fram til å kunne vise Massey Ferguson sine nyheter på MF eXperience tour
Gard Molvig er salgssjef for Massey Ferguson i Norge og ser fram til å kunne vise Massey Ferguson sine nyheter på MF eXperience tour

- folk er sulteforet på aktiviteter i bransjen på grunn av alle avlysninger i forbindelse med Covid-19. Vi forventer derfor fullt hus begge steder, og kan forsikre de besøkende om at vi følger alle smittevernforskrifter og har fått opplegget godkjent av de respektive vertskommuners kommuneleger avslutter salgssjefen.

Kun for inviterte

MF eXperience Tour er et eksklusivt arrangement og du må være invitert for å komme inn. Selve arrangementet er en europeisk turne, men, men alle du møter i Norge er norske ansatte. Eikmaskin har flere arrangementer på de stedene som besøkes, så ta kontakt med ditt Eiksenter om du ønsker å besøke MF eXperience Tour. Det er ingen mulighet for drop-in, kun påmeldte deltakere kan delta.

Neste artikkel

Her er Valtra Q