Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mathisens bygger nettverk i nord

Mathisens Landbruksservice AS overtok i mars 2022 som ny importør av New Holland og Case IH produkter i 2022. Nå forteller de at fire utsalgssteder i Nord-Norge er etablert.

Nord-Norge: Mathisens Landbrukssenter i Alta har brukt 2022 på å bygge et nettverk for Case IH og New Holland. Nå har de fire utsalgssteder i regionen
Nord-Norge: Mathisens Landbrukssenter i Alta har brukt 2022 på å bygge et nettverk for Case IH og New Holland. Nå har de fire utsalgssteder i regionen

Det forteller bedriften i en pressemelding. l Tidligere pressemeldinger fra CNH Industrial er det gjort kjent at Mathisens Landbruksservice AS overtar import av New Holland og Case IH produkter i Nord-Norge. Status i desember 2022 er at fire utsalgssteder i Nord-Norge er etablert. Mathisens har gjort avtale med Truck og Maskin AS i Mosjøen, samt Vesterålen Landbrukssenter for Nordland fylke. Disse to skal selge traktorer og deler til New Holland og Case IH, samt utføre service og reparasjoner etter behov. Ved disse forhandlerne vil det også bli lagt opp til utstilling av nye maskiner, samt delelager for service og vedlikehold. Begge disse forhandlerne har årelang erfaring med salg og service av både New Holland og Case IH forteller Mathisens Landbruksservice i pressemeldingen.

Også i Troms

For Troms forteller Mathisens Landbruksservice at det er ansatt egen selger og en mekaniker som vil ha håndtere dette markedet. Begge har lang erfaring fra salg og service av New Holland og Case IH fra tidligere. Det vil også her bli lagt opp til utstilling av nye traktorer, og det bygges opp et lager som skal ha nødvendige deler tilgjengelig for rask levering. I Tromsø er det gjort avtale med Dagenborg Maskin AS, som skal bistå med klargjøring av nye maskiner og verkstedtjenester. Det vil også her etableres et delelager, slik at kundene har tilgang på deler for rask levering.

Blått: Mathisens i Alta importerer både rødt og blått fra CNH.
Blått: Mathisens i Alta importerer både rødt og blått fra CNH.
Annonse

Hovedkontor i Alta

Hovedkontoret til Mathisens er etablert i Alta. Herfra vil salg og servicetjenester for Finnmark og Nord- Troms håndteres. Hovedkontoret vil også ha det administrative ansvaret for all import, håndtering av servicemeldinger, garantier og reklamasjoner. Mathiesen forteller videre at de har solgt og levert servicetjenester på New Holland og Case IH i en årrekke. Bedriften vil jobbe kontinuerlig med evaluering av allerede etablert organisasjon, samt videre utvidelse i områder der dette vil være hensiktsmessig. Tatt i betraktning de avstander som råder i nord, så satser Mathisens på å ha servicefolk oppsatt med egne servicebiler, slik at nødvendig vedlikehold kan utføres på plassen.

Satser på redskaper

Mathisens Landbruksservice AS jobber med å få på plass avtaler med leverandører av redskaper og utstyr, som etterspørres av kundene. De ønsker å være en totalleverandør på maskiner, redskaper og servicetjenester for våre kunder. Allerede har vi gjort avtale med kjente merker på redskaper som Kongskilde, Orkel, Palax, Hakki Pilke, Snowek, Trejon, Weidemann, med flere.

Neste artikkel

Patriot får designpris