Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

John Deere rapporterer om kjemperesultat

Den amerikanske maskinprodusenten John Deere forteller i en pressemelding om en svært sterk inntjening i tredje kvartal.

John Deere dobler inntjeningen sammenlignet med samme periode i fjor. Selskapet forteller om en stor etterspørsel etter maskiner i alle kategorier.
John Deere dobler inntjeningen sammenlignet med samme periode i fjor. Selskapet forteller om en stor etterspørsel etter maskiner i alle kategorier.

Det amerikanske selskapet, med hovedkontor i Moline Illinois, rapporterer sine inntekter avvikende i forhold til et kalenderår. For regnskapsåret 2021 melder de om en 19 prosent salgsøkning globalt. Inntekten i perioden var 1,7 milliarder dollar, mot drøye 800 millioner dollar samme periode i 2020. For årets ni første måneder har selskapet hentet inn nesten 4,7 milliarder dollar i inntekter, mot 1,99 milliarder dollar samme periode i fjor.

Forventer høy etterspørsel

Selskapet forventer en fortsatt høy etterspørsel etter landbruks og anleggsmaskiner. Dette forteller fortelller John C. May som er styreformann og administrerende direktør hos John Deere i pressemeldingen. Han forteller videre at selskapet fortsetter å se god interesse for sine digitale plattformer, som John Deere Operations Center og økt bruk av presisjonsteknologi som gir kundene en større merverdi. Han forteller også at resultatene er gode innen praktisk talt alle produktkategoriene til selskapet.

– De gode resultatene tilskrives de anstrengelser selskapets ansatte og forhandlere gjør for å holde fabrikker i gang og for å gi kundene produkter og service selv om forsyningskjeden til selskapet står under et betydelig press fortellert toppsjefen.

Annonse

Neste artikkel

Massey Ferguson leverte en rød november