Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Inovapro AS blir Kubotaforhandler

Inovapro AS blir forhandler av Kubota og øvrige maskiner fra Nellemann Machinery i fylkene Rogaland og Vestland .

M5: M5-serien fra Kubota er også oppgradert, og de første er på vei ut i markedet.
M5: M5-serien fra Kubota er også oppgradert, og de første er på vei ut i markedet.

Inovapro AS er et nyetablert selskap på Jæren bestående av folk med høy kompetanse og lang erfaring. Selskapet satser tungt på salg av maskiner og utstyr til landbruksmarkedet, anleggsnæringen og offentlige etater. Ådne Skrettingland, som er daglig leder og medeier i det nyeselskapet, har flere års salgserfaring med traktorer, redskap og maskiner, blant annet fra Eiksenteret på Varhaug.

– Samarbeidet som er inngått er langsiktig, og vi ser frem til å komme skikkelig i gang. Kubota, Kärcher Municipal, Spider og Billy Goat er alle solide merkevarer som det skal bli veldig spennende å vise frem og ikke minst selge, sier han i en pressemelding.

Nellemann Machinery fornøyd

Kjetil Nilsson, daglig leder i Nellemann Machinery, sier selskapet har mål om ytterligere vekst og geografisk spredning i hele landet, og at det over tid har vært vurdert flere alternativer for en satsning i nevnte fylker.

M4073: Inovapro AS  blir forhandler for Nellemann og har blant annet den nye M4073 å tilby kundene.
M4073: Inovapro AS blir forhandler for Nellemann og har blant annet den nye M4073 å tilby kundene.

Annonse

– Når vi ble kjent med planene til Inovapro AS ble det raskt iverksatt en dialog. Deres grunntanker er forenlige med våre, og det var derfor naturlig å inngå et samarbeid. Vi er sikre på at vi sammen skal skape suksess, sier han i pressemeldingen.

Godt rustet for vekst

I forbindelse med etableringen av Inovapro AS, ble Jæren Skog og Hage AS nylig kjøpt opp. Sammen danner dette en god plattform for den kommende satsningen. Jæren Skog og Hage har i mange år solgt og levert kvalitetsutstyr til det lokale markedet på Jæren.

– Med oppkjøpet er vi godt rustet for vekst i regionen. Vi har nå etablert oss i Jæren Skog og Hage sine lokaler på Bryne, og vil fremover ha mye spennende utstyr det er verdt å ta turen for å se. Selskapet er også i gang med å knytte til seg ytterligere nøkkelpersoner med solid erfaring i bransjen. Vi har selvsagt også et godkjent verksted med dyktig personell som vil sørge for god service og fagligtrygghet, avslutter Ådne Skrettingland i pressemeldingen.

Neste artikkel

VK valgte kompakte Kubota