Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

HR Maskin ny importør av Grammer

Skal distribuere de tyske førerstolene i hele Norge.

HR Maskin AS har inngått avtale med Grammer om distribusjon av hele det tyske selskapets program av førerstoler i Norge.

Blir eneimportør

– Vi har nå blitt eneimportør for Norge, og vår styrke er at vi er et helt nøytralt selskap som er vant til å håndtere teknisk krevende produkter, sier Aage Solbrekke, daglig leder i HR Maskin, ifølge en pressemelding fra selskapet.

– Vi er veldig stolte over den tilliten Grammer har vist oss ved å velge oss som deres representant i Norge, fortsetter Solbrekke.

Industri og offshore

Annonse

HR Maskin ble etablert i 1994, og selger tekniske produkter til mekanisk industri, offshore, anleggsbransjen og landbruksbransjen.

Grammer førerstoler har vært på det norske markedet siden 1970, og har ifølge pressemeldingen førerstoler til nær sagt alle typer kjøretøy, for eksempel traktorer, anleggsmaskiner, gaffeltrucker og båter.

I forbindelse med oppstart av distribusjonen av Grammer-stolene har HR Maskin ansatt Bjørnar Teig, Øyvind Amundsen og Kjell Arne Næss, som alle er erfarne Grammer-spesialister. De har jobbet med produktene i en årrekke, og kjenner kundene.

Neste artikkel

VIDEO: Gras, ku og jakt - og pløying i snø