Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Græsland 22 arrangeres 8. juni

Fagdag og demonstrasjon av maskiner og metoder for etablering, gjødsling og høsting av gras avholdes i Danmark.

Græsland 2022 arrangeres 8 juni i Danmark. her fra demonstrasjonen i 2018Græsland 2018
Græsland 2022 arrangeres 8 juni i Danmark. her fra demonstrasjonen i 2018Græsland 2018

Arrangøren forteller at dette er den største masindemonstrasjonen i nordeuropa, og lover at det blir et interessant program. Hele 79 ulike ekvipasjer vil bli vist fram. Alt fra slått, raking til årets nyhet, ulike løsninger for spredning av gylle blir vist fram for publikum.

En rekke temaer blir berørt, som vanning, drenering og intelligente gressmarker, som skal gi besøkende fagelig påfyll. Her blir det vist fram digitale hjelpemidler og hvordan man skal vurdere et sunt jordsmonn. Det er også fokus på å fortelle om etablering av den perfekte grasmark, der maskinprodusentene har jukset litt på forhånd, og utført jobben høsten 21. Ulike metoder for etablering av graset kan derfor vises fram og diskuteres i åkeren.

Maskinprodusentene viser seg fram

En rekke skårleggere, sprederiver, rotorriver, finsnittere og ulike vogner for å transportere for blir vist fram. Kjente produsenter som Kverneland, Claas, Pöttinger, Fendt, Massey Ferguson og New Holland og en rekke andre viser fram sine produkter og løsninger

Annonse

Fakta

Græsland 22 finner sted 8. juni fra klokken 9.00 til 21.00 på kvelden. Adressen er: Benslehøjvej 1, Frederiks, 7470 Karup. Maskindemostrasjonen Græsland, ble første gang arrangert i 2014. Det er ventet omtrent 79 ulike maskinekvipasjer og 4.000 besøkende.

Arrangementets hjemmeside med program og detaljert informasjon finner du HER

Neste artikkel

Park og Anlegg arrangeres igjen