Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Fron Traktor Service AS kommer til Tynset

Har kjøpt avdelingen i Østerdalen og målet er å åpne dørene i løpet av uke 25.

Tynset: Fron Traktor Service har kjøpt A-K maskiner Tynset av Bjarøy Handel. Nå blir det traktorer fra Deutz-Fahr,  høstemaskiner fra Krone, gjødselutstyr fra Ørum og jordbearbeidingsutstyr fra Dalbo som blir å finne helt nord i Østerdalen. Eksisterende A-K kunder vil også få service og hjelp forsikrer bedriften.
Tynset: Fron Traktor Service har kjøpt A-K maskiner Tynset av Bjarøy Handel. Nå blir det traktorer fra Deutz-Fahr, høstemaskiner fra Krone, gjødselutstyr fra Ørum og jordbearbeidingsutstyr fra Dalbo som blir å finne helt nord i Østerdalen. Eksisterende A-K kunder vil også få service og hjelp forsikrer bedriften.

Fron Traktor Service AS har gjort avtale med Bjarøy Handel AS om kjøp av hele tidligere A-K Maskiner på Tynset. Det forteller bedriften i en pressemelding. Kjøpet innebærer at Fron Traktor Service AS overtar leiekontrakt og eksisterende varelager.

Jon Torgersen som er daglig leder i Fron Traktor Service AS forteller at målet er at alle tidligere ansatte blir med over til Fron Traktor Service AS:

– Fron Traktor Service AS har i lenger tid sett på mulighetene for å etablere et komplett salgs og servicesenter i Nord Østerdalen for våre produkter. Fron Traktor Service på Tynset vil drives videre som en selvstendig avdeling i et eget AS (datterselskap) eid av Fron Traktor Service AS. Fron Traktor Service AS har også et datterselskap på Stange – Haugsveen & Fjeldstad Landbruk AS som også er HCP forhandler.

Åpner til uka

Torgersen forteller at de har som mål å gjenåpne dørene på Tynset i løpet av kommende uke.

– Viktigste prioritet fra gjenåpning vil være å gi eksisterende kunder av A-K Maskiner på Tynset god service og tilgang på deler til Case og New Holland produkter, og andre produkter som tidligere har vært solgt på A-K Maskiner på Tynset forteller Torgersen. De vil også også fra start tilby service av egne merker Fron Traktor Service AS på Tynset vil etter hvert bygges om til en komplett HCP forretning med et bredt utvalg av traktor, redskaper og andre produkter rettet inn mot landbruk.

Annonse
Stabil: Fron Traktor Service AS fikk i 2016 påskjønnelse for 50 års samarbeid med Deutz-Fahr. Det er 6 år siden.
Stabil: Fron Traktor Service AS fikk i 2016 påskjønnelse for 50 års samarbeid med Deutz-Fahr. Det er 6 år siden.

Neste artikkel

Deutz-Fahr øker kraftig i Danmark