Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

FK ansetter ny maskin-sjef i Trøndelag

Odd Ivar Jamtøy får ansvar for TTR i regionen.

Felleskjøpet Agri skriver i en pressemelding at de har ansatt Odd Ivar Jamtøy som ny salgssjef for traktor, tresker og redskap i Trøndelag.

– Jeg har sju til åtte års erfaring med trøndelagsbonden fra tidligere arbeidsforhold, og gleder med til å jobbe i regionen igjen, sier Jamtøy.

Han har siden april i år fungert som vikarierende salgssjef for FK Agri i Hordaland, Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal.

Annonse

– Dette er en rolle han har mestret meget godt og jeg er veldig fornøyd med at Odd Ivar nå er blitt en fast del av maskin-laget, sier Anders Meland, salgssjef for TTR og Park og Anlegg i Felleskjøpet Agri.

Jamtøy har ifølge Felleskjøpet en bakgrunn som passer godt inn i rollen som salgssjef. Han har mer enn 10 års erfaring innen oppdrettsnæringen, med fokus på salg og service. De siste 13 årene har han hatt ulike roller som blant annet landbruksmekaniker, butikkansvarlig, deleselger, verkstedleder og formarkedsleder for sju ulike avdelinger. Han har også vært daglig leder for EIK-senteret Trondheim med cirka 60 ansatte, samt daglig leder for tre avdelinger hos A-K Maskiner.

Neste artikkel

Fendt solgte best i Tyskland