Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Finske Stark får ny norsk importør

Skal selges gjennom Norwegian Agro Machinery sitt forhandlernett.

Norwegian Agro Machinery (NAM) blir ny norsk importør av finske Stark sine produkter for veivedlikehold. Fra 2. mai blir snøploger, skjær og feieutstyr tilgjengelig for salg hos NAMs forhandlere i Norge.

Vinterutstyr på plass

Annonse

NAM har hatt som mål å ha et komplett utvalg av redskaper for vintervedlikehold klart før neste vinter, og administrerende direktør Michael Husfeldt sier han er glad for at dette nå er på plass. Han sier at NAM med Stark på laget skal kunne tilby et bredt program av løsninger til flere forskjellige kundesegmenter.

Stark har fra før to norske importører, Rosendal Maskin AS og Malleus Maskin AS. Disse har fokus på Starks redskaper til anleggsmaskiner, mens NAM skal ha fokus på redskaper tilpasset traktor. NAMs første visning av Stark-produkter blir på messa Vei og Anlegg 2018, som finner sted på X Meeting Point utenfor Oslo 2.-6. mai.

Snø og graving

Stark er et merkenavn under det finske selskapet Lametal oy. Deres hovedprodukter er snøryddingsutstyr og gravemaskinskuffer. De holder til i Lapinlahti, 40 mil nord for Helsinki. Selskapet har produsert vinterutstyr i over 35 år, og har importører og forhandlere i Finland, Sverige, Norge, Island, Estland, Latvia, Litauen, Russland og Sveits.

Neste artikkel

Samson Agro overtar Pichon Industries