Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Eikmaskin satser på Sisu

Eikmaskin har nå inngått avtale med Sisu Produkter om salg av Weckman tilhengere og Sisu redskap for MF 1500/1700 traktorer gjennom sine Eiksentere.

Samarbeid: Ole Jakob Rustad, produktsjef Massey Ferguson Eikmaskin til venstre, Jørgen Thingelstad, Salg og Markedssjef Sisu i midten, og Ole Jørgen Baarlid,  produktsjef høstemaskiner Eikmaskin helt til høyre
Samarbeid: Ole Jakob Rustad, produktsjef Massey Ferguson Eikmaskin til venstre, Jørgen Thingelstad, Salg og Markedssjef Sisu i midten, og Ole Jørgen Baarlid, produktsjef høstemaskiner Eikmaskin helt til høyre

Dette er produkter med velkjent kvalitet for allsidig bruk, som passer godt til det norske markedet. Det forteller Eikmaskin i en pressemelding

– Vi har jobbet med Sisu en god stund og er glade for å ha fått på plass en avtale om salg av disse produktene gjennom vårt forhandlernett. Sisu har levert kvalitetsprodukter og er velkjente for den norske bonden og entreprenøren, forteller produktsjef Ole Jørgen Baarlid hos Eikmaskin.

Med Weckman sitt brede tilhengersortiment, samt mindre redskaper for kompakttraktorer, vil avtalen komplettere Eiksenterets redskapsportefølje. Vi vil nå kunne levere komplette pakker med MF 1500/1700 traktor og tilhørende redskaper for kunstgressbaner, rideanlegg og tilsvarende bruk fra Sisu.

– Eiksenteret vil alltid jobbe for å tilby riktige produkter til våre kunders behov. Det nærere samarbeidet med SISU er viktig for våre kunder og hører naturlig til ivår portefølje av kvalitetsprodukter, sier administrerende direktør Trond Kjempekjenn i Eikmaskin.

Sisu fornøyd med å sikre seg dekning

Annonse

– Samarbeidsavtalen mellom de 47 Eiksenterne og Sisu gir kundene økt tilgang på gode merkevarer. Avtalen bygger samtidig opp under sterke merkevarer som Weckman, Sami og Fransgård med den gode servicen Eiksenterne er kjent for å yte forteller markedssjef Jørgen Thingelstad hos Sisu produkter. Eiksenterenes gode dekning over hele landet gir SISU’s redskapsportefølje større nedslagsfelt i det norskemarkedet.

Henger: Ønsker du deg ny tilhenger, kan du nå kjøpe Weckman hos Eikmaskin.
Henger: Ønsker du deg ny tilhenger, kan du nå kjøpe Weckman hos Eikmaskin.

Neste artikkel

Agco lanserer motorserien CORE