Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Eikmaskin overtar Kesla

Øyvind Schulstadsveen blir produktspesialist.

Samles: Valtra og Kesla samles nå under samme tak i Norge, når Eikmaskin overtar salg og service av sistnevnte fra Schulstadsveen AS. Foto: Produsenten
Samles: Valtra og Kesla samles nå under samme tak i Norge, når Eikmaskin overtar salg og service av sistnevnte fra Schulstadsveen AS. Foto: Produsenten

Gjennom sitt Unlimited-studio tilbyr Valtra sine kunder å få fabrikkmontert diverse ekstrautstyr på nye traktorer. Blant annet omfatter dette traktormontert skogsutstyr fra Kesla, for eksempel tømmerkraner. Eikmaskin, som er importør av Valtra til Norge, kan dermed også tilby sine Norske kunder å kjøpe traktormontert Kesla-utstyr gjennom dem.

Samtidig har bedriften Schulstadsveen AS, ledet av Øyvind Schulstadsveen, fram til nå solgt Kesla skogsvogner og kraner direkte til kunder i Norge.

Tilgjengelig hos Valtra-forhandlerne

Fra 1. november i år vil salg og service av alle Kesla-produkter i Norge i sin helhet overføres til Eikmaskin og deres Valtra-forhandlere. Dette omfatter også Keslas flishoggere for traktor. Øyvind Schulstadsveen og Schulstadsveen AS vil da gå over i en ny rolle som Keslas produktspesialist her i landet. Eikmaskin skriver i en pressemelding at de håper dette vil styrke samarbeidet mellom bedriftene ytterligere.

Eikmaskins forhandlernett består av 28 salgspunkter og 42 selgere, og bedriften mener dette vil styrke både Keslas og Valtras posisjon i det norske markedet for skogbrukstraktorer.

Stilles ut på Agroteknikk

Eikmaskin opplyser også at Kesla kommer med en rekke produktnyheter i 2019. Blant annet slipper de systemet ProTraction ut i markedet. Det er et styringssystem for framdrifta på tømmervogner, som kobles til traktoren Isobus-system, og skal sørge for bedre synkronisering av kjøreretning og hastighet.

Kundenes første møte med Valtra og Kesla under samme tak blir på Agroteknikk 8.-11. november. Der vil Eikmaskin stille ut flishoggere, skogsvogner og traktorer med kran.

Neste artikkel

Har Valtra en stor nyhet?