Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Deutz-Fahr trimmer forhandlernettet i Danmark

Deutz-Fahr jobber med forhandlerstrategien, og deler Danmark mellom sju-åtte Deutz-forhandlere.

Motbakke: Deutz-Fahr har slitt med å få skikkelig fart på salget i Danmark. Nå er de tidligere annonserte endringene klare. Arkivfoto: SDF/Deutz-Fahr
Motbakke: Deutz-Fahr har slitt med å få skikkelig fart på salget i Danmark. Nå er de tidligere annonserte endringene klare. Arkivfoto: SDF/Deutz-Fahr

Deutz-Fahr blir selv importør til Danmark. HCP fortsetter som importør til Norge og Finland. I Sverige er det selskapet Söderberg & Haak som står for importen.

Dette er klart etter at SDF over noe tid har jobbet med sitt forhandlernett i landet. Salgssjefen for Nordic & Baltic i SDF Torben Pedersen opplyser til den Danske Landbruksavisen at selskapet har som mål å komme opp på et nivå med10-15 traktorer solgt fra hver forhandler årlig. Han erkjenner samtidig, at det ikke bare er snakk om å knipse i fingrene, gi en rabatt og tro at salget tar seg opp i løpet av et par måneder.

De forhandlerne som er med videre, vil på Jylland være Manna Traktor, Thy Traktor- og Maskinservice, Ølgod/Brørup Maskinforretning, Midtfjord Agro, Grundvad Maskinhandel og AP Andersen. I området Fyn er det en ikke navngitt forhandler som blir med, og på Sjælland vil Snertinge Maskinforretning selge traktorer og skurtreskere fra Deutz-Fahr i fortsettelsen.

HCP Norge kommenterer

I en kommentar sier Lars Wear fra HCP Norge følgende:

– HCP har spurt SDF om bistand på det danske markedet. HCP står fortsatt for service og deleleveranser til de danske forhandlerne. Samtidig har vi skrevet ny langtidskontrakter for Finland og Norge. Dette var krav fra SDF for å gå inn i Danmark. Vi er godt fornøyd med avtalen. Vi har hatt en veldig fin økning i salget på det norske markedet etter vi fikk en ny avtale.

Neste artikkel

Traktorleveransene falt i Tyskland