Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Claas utvider i Hordaland

H-Mek i Tysse har tegnet kontrakt med Norwegian Agro Machinery.

1. april skifter 30-årige Sindre Hjelanes ut hverdagen som oljearbeider, med en ny hverdag der han er sin egen sjef, og hvor landbruksmaskiner blir hans hovedsyssel. Mekanikeren har nemlig via sitt nyoppstartede firma H-Mek, inngått avtale med Norwegian Agro Machinery, som importerer Claas, Lemken, Bogballe, Horch, Conor og Multiva.

– Jeg ville bli en forhandler eller et servicepunkt for en av de store aktørene, for hvis du ikke får være med og skape nettverk, bli med på kurs og bli en del av familien, da detter du av, sier Sindre i en pressemelding.

Samarbeid med naboforhandler

Annonse

Sindre Hjelanes har med seg kona som sparringspartner og styreformann, og nå tar han i første omgang sikte på å skape grunnlag for sin egen arbeidsplass. I starten vil han også samarbeide med naboforhandleren Velde Maskin i Øvre Vats.

Verkstedlokalene til H-Mek er lokalisert i Haukanesvegen 91 på Årland i Samnanger kommune. Herfra er det 45 minutter til Bergen, 1 time og 15 minutter til Voss og 40 minutter til Norheimsund.

– Tar du for deg Hordaland-distriktet jeg skal ha, så er det på de meste inntil 1,5 time fra meg. Det er selvsagt ikke noe problem å reise lenger, understreker mekanikeren, som har servicebil klar for utrykning.

Neste artikkel

Ansatt som presisjons-spesialist