Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Arne Røed tilbake til HCP

Blir salgsansvarlig for HCP Norge

Mer ansvar: Arne Røed (til høyre) returnerer nå til HCP som  salgsansvarlig for Norge. Her sammen med Lars Wear som nylig fikk ansvaret for HCP i norden.
Mer ansvar: Arne Røed (til høyre) returnerer nå til HCP som salgsansvarlig for Norge. Her sammen med Lars Wear som nylig fikk ansvaret for HCP i norden.

I forrige uke skrev vi at administrerende direktør i HCP Norge, Lars Wear, nå trer inn i tilsvarende stilling i HCP Nordic. Selv om Wear nå får enda større oppgaver i den tradisjonsrike danske bedriften, fratrer han ikke sin stilling her i landet. Han skal fortsatt være direktør også for HCP Norge.

På plass 1. desember

HCP har i den forbindelse hentet inn en gammel kjenning, nemlig Arne Røed. Røed jobbet i HCP Norge fra 2008 og fram til årsskiftet 2016/2017. Han gikk da over til stillingen som avdelingsleder for Lier ASVO. Nå er han altså på vei tilbake til HCP, denne gangen som salgsansvarlig. Han begynner i stillingen 1. desember.

-Vi er glade for å få Arne tilbake. Han kjenner HCP godt, og han kjenner bransjen godt. Arne har jobbet med flere ulike traktormerker, og har over 20 års erfaring i bransjen, sier Lars Wear til Traktor.no.

-Det er også positivt at han kommer på plass så fort, så vi får satt i gang de nye ordningene raskt. Arne får ansvar for alt som har med Norge å gjøre, samtidig som jeg fortsatt kommer til å bidra der. Da får jeg bedre tid og mulighet til å følge opp alle landene HCP Nordic opererer i, der det skjer mye spennende om dagen, fortsetter han.

Erfaren bransjemann

Arne Røed hadde i løpet av sin forrige periode i HCP flere ulike roller. Han har vært produktansvarlig for traktor fra både Zetor og Deutz-Fahr, og den siste tiden hadde han ansvar for produkter fra Krone. Før tiden i HCP jobbet han blant annet som selger av Massey Ferguson, og som produktansvarlig for traktor hos Lantmännen.

På spørsmål om hva som gjør at han kommer tilbake til traktorbransjen svarer Røed:

Annonse

-Jeg vil tilbake fordi det er en kjempespennende bransje, og jeg har nok savnet den litt. Det er moro med traktorer og redskaper, så det bunner nok litt i det. Det blir morsomt å komme tilbake, og jeg føler at jeg fortsatt har noe å bidra med.

LES OGSÅ: Harald Grønvold AS blir HCP forhandler

LES OGSÅ: HCP forsterker Krone-teamet

LES OGSÅ: HCP med ny forhandler i Rogaland

Neste artikkel

Hvem får Amazone?