Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Ålgård Landbrukssenter får New Holland

En brikke er på plass i Sør-Norge. Resten av landet må vente på avklaringer.

Eneforhandler: CNH Industrial Italia forteller i en pressemelding at Ålgård Landbrukssenter blir ny enedistributør for New Holland landbruksmaskiner i Rogaland, Agder og  søndre del av Vestfold og Telemark.
Eneforhandler: CNH Industrial Italia forteller i en pressemelding at Ålgård Landbrukssenter blir ny enedistributør for New Holland landbruksmaskiner i Rogaland, Agder og søndre del av Vestfold og Telemark.

New Holland Agriculture er endel av CNHi, og har tildelt eksklusive rettigheter til å importere, distribuere og utføre service på New Holland utstyr i Rogaland, Agder og søndre del av Vestfold og Telemark til Ålgård Landbrukssenter. Dette forteller New Holland sin kommunikasjonssjef Caterina Cattaneo i en pressemelding.

Ove Juel som er Business Manager for New Holland i den nordiske samt Baltiske regionen, forteller i pressemeldingen:

– Vi tror at vi gjennom Ålgård Landbrukssenter har funnet en partner som er godt posisjonert i den norske landbrukssektoren. De vil være i stand til å fokusere på behovene fra kundene, og gi dem god verdi.

Ålgård fornøyd

John Inge og Anniken Ørgreid, som eier Ålgård Landbrukssenter forteller:

– Ålgård har jobbet med New Holland sine produkter siden 1987. Vi er glade for og stolte av den anerkjennelse vi har fått, ved at CNHi har tildelt oss rettighetene som enedistributør i vårt område. Vi investerer i framtiden gjennom dette langsiktige samarbeidet, som også fra i fjor inkluderer distribusjon av lette anleggsmaskiner.

Annonse

Femte mai i år ble det klart at Ålgård Landbrukssenter også får eksklusive rettigheter til å håndtere Case IH i det samme området.

Sikret seg: Ålgård Landbrukssenter har sikret seg enerettigheter på begge CNHi sine merker. Her fra åpningen av det nye Case IH senteret på Bryne
Sikret seg: Ålgård Landbrukssenter har sikret seg enerettigheter på begge CNHi sine merker. Her fra åpningen av det nye Case IH senteret på Bryne

Neste artikkel

Deutz-Fahr øker kraftig i Danmark