Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Gir grønt lys for Agroteknikk i november

Rett før pinsen kom gladmeldingen fra myndighetene: Vare- og handelsmesser gjenåpnes, og med det ligger alt til rette for at Agroteknikk 2021 arrangeres som planlagt.

Messesjef: Trond Andersener prosjektleder for Agroteknikk 2021, og er fornøyd med at planleggingen kan fortsette
Messesjef: Trond Andersener prosjektleder for Agroteknikk 2021, og er fornøyd med at planleggingen kan fortsette

Nå behandles varemesser på lik linje som handelsnæringen. Det betyr i praksis at messene er åpne så lenge kjøpesentrene er det heter det i en pressemelding fra Norges Varemesse. Messen foregår i perioden 25 til 28 november.

Bransjens møteplass

På Agroteknikk kan du oppleve det nyeste innen maskiner og utstyr, få faglig inspirasjon og møte landbruksnæringen. Her får du se siste nytt fra en bransje som ønsker å fortsette med produksjon av råvarer og mat i verdensklasse.

– Dette var en vanvittig god beskjed å få. Nå er det lenge side forrige messe, så vi merker at det er en enorm interesse. Messen er allerede fylt opp med utstillere, og vi forventer også veldig mange besøkende. Nå har vi fått den forutsigbarheten vi trenger, og er veldig klar for å åpne dørene, sier Trond Andersen, prosjektleder for Agroteknikk.

Annonse

Ivaretar smittevern

Samtidig som regjeringen lanserte gjenåpningen av vare- og handelsmesser, ble det stilt krav til smittevernet på arrangementene. Disse handler blant annet om 1 meters avstand mellom besøkende, god hygiene, forhåndskjøpt billett og vakthold om nødvendig. Agroteknikk støtter kravene til smittevern.

– Vi er helt enig i kravene som stilles, og er godt forberedt på å gjennomføre tiltakene. Messen avholdes hos Norges Varemesse, og der har vi 40 000 kvadrat og de fasilitetene som trengs for en trygg gjennomføring. I tillegg har lagd en smittevernsveileder sammen med Standard Norge. Nå blir det messe, og det skal bli både trygt og med høyt faglig utbytte, sier Andersen i pressemeldinga.

Neste artikkel

Har du Norges råeste traktor?