Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

A-K Vinstra er solgt

A-K maskiner sin avdeling på Vinstra er solgt. Det er den lokale bedriften Krokkasser AS fra Harpefoss som er kjøperen.

Solgt: A-K maskiner på Vinstra er solgt til Krokkasser AS.
Solgt: A-K maskiner på Vinstra er solgt til Krokkasser AS.

Krokkasser er en stor aktør på containere, vekselflak og krokkasser. Bedriften driver også import av ulike former for hengere til lastebiler og traktorer, og skogsutstyr som vedmaskiner og skogsvinsjer. Redskaper fra Unia til jordarbeiding finnes også i bedriftens portefølje.

Operative umiddelbart

Daglig leder Svein Skurdal i Krokkasser forteller Traktor at målet er å åpne verkstedet på Vinstra i løpet av få dager:

– Vi må hjelpe folk med CNH produkter, og det er A-K på Vinstra sine folk som gjør det best. Dermed jobber vi intenst for å få på plass alle detaljer sånn at vi kan åpne dørene.

Flytter i løpet av året

Videre forteller Skurdal at A-K sin avdeling på Vinstra på sikt blir samlokalisert med Krokkasser på Frya, noen kilometer lengre sør langs E6. Anlegget på Harpefoss, der Norwegian Agro avdeling Gudbrandsdalen holder til, vil fra 1 januar 2023 bli en rendyrket Norwegian Agro forretning.

CNH tilbake til Gudbrandsdalen?

Annonse

På spørsmål om dette betyr at Krokkasser skal selge og utføre service på CNH produkter i framtiden, ønsker ikke Skurdal å svare direkte, men sier følgende:

– Med kjøpet har vi sikret oss servicekapasitet på CNH sine produkter. Om det blir aktuelt for oss å jobbe med disse merkene framover, er for tidlig å svare på nå. Prosessen har gått svært raskt, og første steg er altså å få igang verkstedet sånn at folk får hjelp.

Krokkasser AS

Etablert: 2014

Omsetning 2020: ca 106 milloner kroner

Resultat 2020: Ca 9,9 milloner kroner

Antall ansatte: 18 personer

Eier: Svein Skurdal: 100%

Neste artikkel

Deutz-Fahr øker kraftig i Danmark