Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

A-K Skien blir Eiksenter

Avdelingen i Skien er kjøpt opp av Trond Thorseth som fra før driver flere Eiksentre. Saken er oppdatert med ny informasjon.

Avlyst: Konkurssalget i Skien er avlyst, siden avdelingen er solgt til en ny eier.
Avlyst: Konkurssalget i Skien er avlyst, siden avdelingen er solgt til en ny eier.

Konkurssalget etter A-K maskiner sine forhandlere er i gang, men altså ikke i Skien. Der gikk Thorseth inn i en avtale med Bjarøy Handel i løpet av helga, om å overta avdelingen, som nå blir Eiksenter. Dette bekrefter Thorseth på telefon til Traktor.no. Saken oppdateres når den offisielle pressemeldingen blir sendt ut.

Hjelp til tidligere A-K kunder

Vestfold Maskin AS, Eiksenteret Porsgrunn og Stokke, som eies av Sofies Holding AS ved Trond Thorseth, som også eier Hønefoss Maskin AS, Eiksenteret i Buskerud, har i dag kjøpt boet til AK-maskin Skien. Senteret holder åpent, og vil gjennomføre servicer på New Holland, Case og de andre produktgruppene til AK-Maskin Skien i tiden fremover. På sikt er planen en sammenslåing av Eiksenteret Porsgrunn med avdelingen i Skien, med videre drift i lokalene på Skien. De fleste ansatte fortsetter videre i det nye selskapet.

-Oppkjøpet passet med våre videre planer for utvikling i området. Vi hadde en omsetning på 400 millioner i 2021, og ønsker å utvide markedsandelen vår. Vår første prioritet er å ivareta de kundene som er rammet av konkursen, samt de ansatte ved avdelingen. Vi er svært glade for å få med oss kompetansen til de ansatte videre og ser frem til utviklingen, sier Trond Thorseth, daglig leder Vestfold Maskin AS / Eiksenteret

Annonse

Neste artikkel

John Deere vant i september