Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

VIDEO: Isak og Daniel laget Årets våronnvideo

Traktorgutta fra Gratangen vant kåringen

Juryen for Årets våronnvideo 2017 har besluttet å kåre våronnvideoen fra Traktorgutta Isak S. Sandberg og Daniel B. Johnsen til vinner av Årets våronnvideo 2017. Premien er POP@work-hørselvern med DAB+, samt heder og ære.

Juryen mener at videoen er variert, og viser den nordnorske våronna på en ærlig og spennende måte. I tillegg har Isak og Daniel fått fram den spektakulære naturen med fjordene og de snødekte fjellene på en fremragende måte. Videoen er spenstig og presist klippet, i takt med musikken og med kreative overganger.

- Det er veldig kjekt, svarer Daniel på spørsmål om hvordan det føles å vinne kåringen.

- For oss er det en fin måte å få vise fram den flotte naturen og det spesielle landbruket vi har her i Nord-Norge, sier Isak.

Traktorgutta: Isak S. Sandberg (f.v.) og Daniel B. Johnsen har laget vinnerbidraget til Årets våronnvideo 2017. (Foto: Privat)

Mange gode bidrag

Som man har sett på traktor.no i sommer har det kommet inn mange gode bidrag til kåringen. Juryen vil takke alle som har sendt inn bidrag, og berømme den høye kvaliteten på videoene som har kommet inn.

I juryemøtet var det noe uenighet, og sterke diskusjoner før man kom fram til en vinner. Juryen ønsker derfor å trekke fram et bidrag som de mener fortjener ekstra heder og ære. Hans Kreklings video fra våronna på Aker gård ved Hokksund i Buskerud byr på imponerende og dristig droneflyging, og er full av spennende detaljer. Valget av musikk passer meget bra til bildene vi får se, og skaper en nærmest episk stemning i videoen.

Du kan se videoen til Hans her: Dristig droneflyging i detaljrik våronnvideo

Juryen gratulerer vinnerne Isak og Daniel, samt Hans med god innsats og flotte våronnvideoer!

Nye kåringer på gang

Årets våronnvideo var bare den første av totalt fire kategorier det skal kåres vinnere av i år. Kåringen Årets slåttonnvideo er godt igang, og fristen for å sende inn bidrag er 1. september.

15. oktober er det frist for å sende inn bidrag til kåringen Årets innhøstingsvideo, og den store hovedkåringen Årets landbruksvideo har frist 1. november. Du kan lese mer om kåringene og konkurranseregler her.

Bidragene som til nå har kommet inn i kåringen Årets slåttonnvideo er:

Slått på Nordpå-Enstad

Høypressing i Øvre Eiker

Annonse

Siloslåtten på Jæren

Slåtten på Kleiva gård

Bidragene til våronnvideokåringen

Under kan du følge lenker til alle de innsendte bidragene i kåringen Årets våronnvideo 2017.

Det steinrike sør-vestlandet

Våronna på Jæren

Våronn i Furre samdrift

Dristig droneflyging i detaljrik våronnvideo

John Deere-våronn i Vormsund

Våronna på Brennbakk gård

Nordnorsk våronn blant snødekte fjell

Valtra-våronn i Buskerud

Rødt og blått på Snåsa

Fendt-kalas i Øvre Eiker

Våronnvideo fra fjorårets vinnere

Neste artikkel

VIDEO: Det steinrike sør-vestlandet