Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

VIDEO: Fendt for alle penga

Se Erik Friis Røkholt bidrag til Årets landbruksvideo!

I årets siste bidrag til kåringen Årets Landbruksvideo 2019 blir vi med i drifta på Bryn gård. I videoen får vi se traktorsjåførene Erik Friis Røkholt og Olaf Bryn Røkholt i våronn, fjøsstell, slått og innhøsting.

Traktorene på Bryn kommer utelukkende fra Fendt. Først får vi se en velkjent klassiker i Favorit-serien med 5-skjærs Kvernelands vendeplog på slep, siden en Fendt 415 Vario med 4-skjærs Kverneland. Såinga skjer med Väderstad Rapid. Vi får også se saueklipping og andre innslag fra husdyrholdet på gården.

Slåtten skjer med Claas grasutstyr. Både slåmaskin, rive og rundballepresse kommer i lysgrønn utgave, og det samme gjelder skurtreskeren- en Claas Lexion 630 med foldbart skjærebord.

Kåringen nærmer seg

Redaksjonen i Traktor vil takke leserne for de mange supre innslagene til videokåringene gjennom året. Bidragene har vist de utallige sider ved norsk landbruk- fra grashøsting med forhøster og Vossakasse, til tresking med det største som finnes av maskiner. Kåringen av Årets landbruksvideo skjer den 20. desember - følg med!

Annonse

Neste artikkel

Eikmaskin lover å ta vare på kundene