Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Tunna Auto skal selge Claas på Tynset

I samarbeid med CF Maskin etablerer Tunna Auto seg som Norwegian Agro-forhandler på Tynset. Selskapet driver fra før bilverksted, vaskehall, landbruksverksted og oppretterverksted på Tynset øverst i Østerdalen.

Claas: CF  Maskin Tunna Auto AS skal selge og serve Claas maskiner fra sitt hovedkvarter på Tynset i Østerdalen.
Claas: CF Maskin Tunna Auto AS skal selge og serve Claas maskiner fra sitt hovedkvarter på Tynset i Østerdalen.

Familebedriften har i fler år drevet med ulike former for verkstedtjenester. I tett samarbeid med CF Maskin etablerer de seg nå som Claas og Norwegian Agro-forhandler, med hele Nord-Østerdalen som nedslagsfelt.

– Vi har lekt med tanken de siste tre åra, forteller Ove Mælen, medeier og verkstedleder landbruk hos Tunna Auto i pressemeldingen.

Tilstedeværelse i Østerdalen

– Bakgrunn for etableringen er en forespørsel fra Tunna Auto om et samarbeid grunnet et godt CLAAS grasmiljø i Tynset-område forteller Anita Sollie, styreleder i CF Maskin.

– Vi i CF Maskin var på utkikk etter kvalifiserte mekanikere, hvor ryktet om kompetanse hos Tunna Auto var på et høyt nivå. I tillegg har Nils Tormod Mælen vært kunde hos CF Maskin helt tilbake til 2004, og vi synes han og andre CLAAS eiere i Østerdalen fortjener kortere vei til service. Det er alltid inspirerende å søke samarbeid med mennesker som ønsker en landbruksrelatert forretning, og som har tro på vårt konsept, forteller Anita Sollie, styreleder i Cf Maskin og nå også styreleder i Cf Maskin Tunna Auto, der CF Maskin blir medeiere.

– Vi har møtt positive ansatte og gleder oss til å ta fatt på oppgavene. For best mulig service til våre kunder i Nord-Østerdalen, er det viktig å ha en forhandler på Tynset forteller hun videre.

Annonse

Det legges i disse dager opp et reservedelslager til CLAAS maskiner som går i distriktet, og det kommer det utstilling av traktorer og redskaper.

Gjengen hos CF Maskin Tunna Auto (fra venstre): Nils Erik Mælen, Jan Viggo Mikkelsen, Vidar Mælen, Ove Mælen, Christer Brendryen, Per Morten Mælen, Nils Tormod Mælen og Max Bolte.
Gjengen hos CF Maskin Tunna Auto (fra venstre): Nils Erik Mælen, Jan Viggo Mikkelsen, Vidar Mælen, Ove Mælen, Christer Brendryen, Per Morten Mælen, Nils Tormod Mælen og Max Bolte.

Fornøyd importør

Hos importør Norwegian Agro er man svært tilfreds med å få reetablert en lokal salgs- og servicekanal for Claas i Nordøsterdalen.

– Alle våre CLAAS-kunder i området er viktige for vår suksess og for framdriften for både Claas og Norwegian Agro. Vi vil fra vår side støtte CF Maskin Tunna Auto i den kommende tida med alt de måtte behøve innenfor salgs- og serviceutdanning, deler, markedsføring og produktutdanning, forteller Michael Husfeldt, daglig leder for Norwegian Agro.

Neste artikkel

John Deere dominerte i Tyskland