Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Strand til Nellemann

Kubota-importøren Nellemann Machinery har ansatt Kenneth Lund Strand.

Bytter: Kenneth Lund Strand bytter fra grønne John Deere maskiner, til orange maskiner fra Kubota. Han har lang erfaring fra park og grøntbransjen, og har jobbet en årrekke i Felleskjøpet.
Bytter: Kenneth Lund Strand bytter fra grønne John Deere maskiner, til orange maskiner fra Kubota. Han har lang erfaring fra park og grøntbransjen, og har jobbet en årrekke i Felleskjøpet.

Det forteller Nellemann i en pressemelding. Strand kommer fra en stilling i Felleskjøpet. Kenneth Lund Strand sier han lenge har gledet seg til å spre nyheten om at han nå er tilbake der han føler seg mest hjemme:

– Etter å ha brukt de siste tre årene med å profesjonalisere brukthåndteringen til Felleskjøpet ved å etablere bruktsenteret, er jeg glad for å igjen jobbe med det jeg synes er aller morsomst, som for meg er park og anlegg.

Fornøyd arbeidsgiver

Kjetil Nilsson, daglig leder i Nellemann Machinery, sier han er veldig glad for at Kenneth takket ja til tilbudet om å bidra til å styrke laget ytterligere.

– Kenneth er en bransjeveteran med både godt nettverk og rykte. Nå er han på riktig sted, og vi ser frem til at han kommer i gang med å bruke sin unike kompetanse for å styrke Nellemann Machinery og Kubota sin posisjon på det norske markedet, sier han.

Parkmaskiner: Park og  grøntmaskiner er viktige for Nellemann, og Kubota har en stor markedsandel på maskiner til dette segmentet.
Parkmaskiner: Park og grøntmaskiner er viktige for Nellemann, og Kubota har en stor markedsandel på maskiner til dette segmentet.

Tilbake der han startet

Kenneth begynte sin karriere i Felleskjøpets datterselskap Reinhardt Maskin i 2006 hvor han jobbet som mekaniker på John Deere parkmaskiner. Han ble deretter maskinselger i Felleskjøpet Park og Anlegg. Fra 2019 til og med nå, jobbet han med å etablere Felleskjøpets bruktsenter på Kløfta.

– Jobben i bruktsenteret har både være lærerik og utfordrende. Jeg føler jeg har gjort mitt der nå, og at det nå er på tide å jobbe med det jeg er best på. Det er ingen tvil om at jeg har savnet kundene og markedet i form av for eksempel borettslag, idrettslag og entreprenører, forteller Lund Strand.

Annonse

Neste artikkel

Kubota lanserer elektrisk traktor