Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Robotprodusenten Agrointelli vil bruke Pöttinger

Den danske produsenten av selvkjørende maskiner, Agrointelli har inngått et samarbeid med redskapsprodusenten Pöttinger.

Robotti: Den selvkjørende landbruksroboten fra Agrointelli blir nå å få kjøpt med Pöttinger redskaper.  Skjermdump fra video av demosåing av raps i Tsjekkia.
Robotti: Den selvkjørende landbruksroboten fra Agrointelli blir nå å få kjøpt med Pöttinger redskaper. Skjermdump fra video av demosåing av raps i Tsjekkia.

AgroIntelli, som står bak landbruksroboten Robotti , har inngått et samarbeid med det Østeriske selskapet Pöttinger som produserer maskiner og redskaper. Det melder den danske Landbrugsavisen

Samarbeidet består i at AgroIntelli begynner å forhandle redskaper, som passer til robotener de selv produserer. Pöettinger ser spesiellt potensiale for de mindre redskapene i sitt program.

Annonse

Pöettinger lager en rekke produkter, fra slåmaskiner, river og presser / lessevogner, til jordarbeidingsredskaper som ploger og harver, til mekaniske og pneumatiske såmaskiner og store direktesåmaskiner med helt opp til 9 meters arbeidsbredde.

Pöettinger har hovedkvarter i Grieskirchen i Østerrike, og feirer sitt 150-års jubileum

Neste artikkel

CNH kjøper Raven